26 / 04 / 2024

çamlıca cami son durum

çamlıca cami son durum

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca Camii'ni yapan İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 18 milyon TL bağış yaptı...

Çamlıca Cami için özel boya kullanılacak!

Bu yıl içinde bitirilmesi hedeflenen Çamlıca Cami’nin inşaatı hızla devam ediyor.Çamlıca Cami için özel boya kullanılacak.

Çamlıca Camii 1 Temmuz 2016 'da hizmete açılacak!

Cumhuriyet döneminde yapılan en büyük camii olan Çamlıca Camii projesinde kaba inşaatın yüzde 90’lık bölümü tamamlanırken diğer yandan da dış kaplama taşlarının döşeme çalışmalarına başlandı.

Çamlıca Cami'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Cumhuriyet döneminde yapılan en büyük camii olan Çamlıca Camii projesinde kaba inşaatın yüzde 90’lık bölümü tamamlanırken diğer yandan da dış kaplama taşlarının döşeme çalışmalarına başlandı.

Çamlıca Cami inşaatının yüzde 70'i tamamlandı!

İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Çamlıca Camisi'nin kaba inşaatının yüzde 70'ine yakınının tamamlandığını bildirdi...

Çamlıca Cami inşaatının yüzde 65'i tamamlandı!

60 bin kişilik kapasiteye sahip Çamlıca Camii inşaatı buyuk ölçüde tamamlandı. Açılış, 1 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak ÇAMLICA Camisi tamamlandığında yaklaşık 60 bin kışı aynı anda secdeye gidebilecek.

3. Köprü, Avrasya Tüneli, Çamlıca Cami ve 3. Havaalanı'nın maliyeti: 105 milyar 335 milyon TL!

Boğaz'ı üstten geçen Yavuz Sultan Selim Köprüsü, deniz altında ilerleyen Avrasya Tüneli ile Çamlıca' daki görkemli caminin inşaatı sürüyor. 3'üncü havaalanı ise temel aşamasına geldi...

Çamlıca Camii'nin yüzde 50'si tamamlandı!

Çamlıca Camii' nin yüzde 50'si tamamlandı. 135 milyon TL'ye mal olan ve 37 bin 500 kişinin aynı anda ibadet etmesi planlanan caminin temel çalışmaları bitti.

Çamlıca Cami'nin minarelerinin yapımına 2 ay sonra başlanacak!

Mart ayında hafriyat çalışmaları başlatılan, temeli ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından 6 Ağustos'ta atılan Çamlıca Cami'nin 3 katının kaba inşaatı tamamlanmak üzere...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çamlıca planını açıkladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çamlıca Tepesi'nde 250 bin metrekarelik alana düzenleme getirirken 5 bölüme ayrılan tepe de dini tesis alanı, turizm alanı, rekreasyon alanı, TRT alanı ve park alanı yapılması planlanıyor

Peker GYO Çamlıca'daki 11 bin metrekarelik arsayı satıyor! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirket portföyünde bulunan Küçük Çamlıca Mahallesi'ndeki 11 bin 91,81 metrekarelik arsanın satışına ilişkin son durumu paylaştı. İşte ayrıntılar...

Bakan Karaismailoğlu son dakika açıklaması: Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Peker GYO'dan Çamlıca projesi açıklaması! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Şirket, proje geliştirme çalışmaları doğrultusunda, kentsel dönüşüm kapsamında muafiyet yazılarının Belediye tarafından onaylandığını belirtti. 

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım projesinde son durum ne?

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Çamlıca projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Çamlıca Camisi'nin maliyeti ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstanbul’un her yerinden görünecek” diyerek nitelendirdiği Çamlıca Camisi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından cami için harcanan miktar belirlendi. 

Çamlıca Kulesi'nde son rötuşlar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Çamlıca Kulesi'nde son rötuşların yapıldığını dile getirdi.

Çamlıca'daki son TRT kulesi kaldırılıyor!

Eylül ayında faaliyete geçen Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi sonrasında, ilçede 28 antenin tamamı kaldırılırken son TRT kulesinin de söküm işlemleri başladı.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son rötuşlar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son rötuşlarının yapıldığı Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde, 1 Eylül'de yapılan ilk testlerin ardından ikinci testlerin de 7 Eylül'ü 8 Eylül'e bağlayan gece yapılarak, tamamlandığından bahsetti.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son parçalar yerleştiriliyor!

Çamlıca'da görüntü kirliliğine neden olan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için çalışmalarına devam edilen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son parçalar yerleştiriliyor.

Büyük Çamlıca Camii’nin yakınındaki mahallede kentsel dönüşüm sürüyor!

Büyük Çamlıca Cami yakınlarındaki mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Mahallelilerden kentsel dönüşüme karşı çıkan mal sahiplerine tebligat gönderildi...

Çamlıca Cami İslam Medeniyetleri Müzesi'nde son durum ne?

İstanbul Cami ve Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Büyük Çamlıca Camisi altında yer alan İslam Medeniyetleri Müzesi de Topkapı Sarayı'na doğal olarak Cumhurbaşkanlığı'na bağlı bir müze olacağını kaydetti.

çamlıca cami son durum Haberi

çamlıca cami son durum

Türkiye'nin gayrimenkul sektörüne yön veren Başbakanlık Toplu Kout İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bağış yapılması hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek amacıyla, halen Çamlıca'da inşaatı devam etmekte olan; cami, Türk İslam Eserleri müzesi, sanat galerisi, kütüphane, el sanatları atölyesi ve konferans salonu inşaatını yapmakta olan "İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği"ne 18 milyon TL bağış yaptı. 

Yüzde 95'i tamam

Çamlıca Camii'nin yüzde 95'i tamamlandı. 350 bin metreküplük çelik iskele için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği cami kapsamında  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan yol, tünel inşaatları ile çevre düzenleme çalışmaları da sürüyor.

Esra Nur...