19 / 04 / 2024

Çamlıca Camisi inşaat durumu

Çamlıca Camisi inşaat durumu

Gürsoy Grup tarafından 350 milyon TL bedelle hayata geçirilen Çamlıca Camisi'nin yüzde 90'ı tamam...

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 79 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mustafa Narman tarafından kuruldu.

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çamlıca tarafından kuruldu.

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Çamlıca Camisi'nin maliyeti ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstanbul’un her yerinden görünecek” diyerek nitelendirdiği Çamlıca Camisi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından cami için harcanan miktar belirlendi. 

Kocaeli Darıca'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Kocaeli'ye bağlı Darıca'da inşaatın iskelesi çökmesi sonucunda bir işçi yaralandı. 

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın maliyeti 1.8 milyar TL!

Çamlıca Camisi’ne metro yapılabilmesi için saatte 32 bin yolcuya ihtiyaç olduğu halde 3 binde kalan, projeyi israf sebebiyle İBB’nin iptal ettiği ortaya çıktı. Proje yeni haliyle, 192 milyon Euro'ya yani yaklaşık 1.8 milyar TL'ye mal olacak.

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi inşaatında sona geliniyor!

Bu yıl açılması planlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Tamamlandığında 388,5 metre yüksekliğinde olacak olan kule, 53 kattan oluşacak...

Gebze-Darıca Metro inşaatında üzerine demir düşen işçi hayatını kaybetti! 

Kocaeli'de Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatında çalışan bir işçi, vincin taşıdığı demirlerin üzerine düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Çamlıca Kulesi'nin inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Projenin bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Nevşehir'de cami inşaatı için Diyanet Vakfı'na yarım milyon!

Sayıştay Başkanlığı tarafından Nevşehir Belediyesi’ne ilişkin tamamlanan Denetim Raporu ile belediyenin, bir vakfa “Nevşehir Külliyesi Camisi inşaatı” için 500 bin TL tahsil edildiği iddia edildi.

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Harika Boylu, Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Çamlıca Camisi inşaat durumu Haberi

Çamlıca Camisi inşaat durumu

Çamlıca Camisi Gürsoy Grup tarafından hayata geçiriliyor. Çamlıca tepesinde yer alan projenin inşaat çalışmaları yüzde 90 oranında tamamlandı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çamlıca Camisi'nin önümüzdeki yıl açılması planlanıyor. 


Çamlıca Camisi 350 milyon TL'ye mal olacak. 6 minareli caminin temeli 6 Ağustos 2013 tarihidne atıldı. Caminin inşaatında her gün ortalama 300 kişi çalışıyor. İnşaat alanında çalışan kişilerin yanı sıra 700 kişi de, proje için gerekli malzemelerin temini için çeşitli atölyelerde çalışıyor.