28 / 03 / 2024

Çamlıca Mesa adres

Çamlıca Mesa adres

2 ve 3 kattan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçiriliyor. Çamlıca Mesa satılık konut tipleri 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Mesa Çamlıca'da MESA ve Jazz etkinliği düzenledi!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA, konut sahiplerini ve seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde buluşturdu.

Çamlıca Mesa Konutları erken teslim edilecek!

İstanbul'un en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. Erhan Boysanoğlu, "Çamlıca'da MESA'da konutları, vaat ettiğimiz tarihten önce teslim edeceğiz" dedi.

Çamlıca Mesa Mesken'de teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken imzası taşıyan Mesa Çamlıca projesi İstanbul Üsküdarda inşa ediliyor. Projede daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Mesa Mesken Çamlıca'da teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken imzasıyla Üsküdar'da yükselen Mesa Çamlıca Konutları'nda daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede teslimlerin Temmuz 2015'te yapılması planlanıyor.

Mesa Çamlıca projesinde 1 milyon 670 bin TL'ye daire!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Çamlıca'da hayata geçirdikleri 113 konutluk Mesa konutlarının ise tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi..

Çamlıca Mesa'da konutlar erken teslim edilecek!

Çamlıca'da hayata geçirdikleri 113 konutluk Mesa konutlarının ise tamamlanma aşamasına geldiğini vurguladı.boysanoğlu: Yakaladıkları üretim ritmiyle Çamlıca MESAda konutlarını, vaat ettiğimiz tarihten önce teslim edeceğiz" dedi

Çamlıca'da Mesa projesinde teslimler başlıyor!

İSTANBUL'UN en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. 113 konuttan oluşan projede satış süreci devam ediyor..

Mesa Çamlıca'da teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken tarafından Üsküdar'da inşa edilen Çamlıca Mesa projesinde toplamda 115 adet konut yer alıyor. Villaların alanları 235 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Çamlıca Mesa Evleri'nin yüzde 85'i satıldı!

Mesa Yönetim Kurulu Başkam Erhan Boysanoğlu, 10 yıl önce aldıkları arsa üzerinde inşa edilen 'Çamlıca'da Mesa' projesinde arsanın yarısını yeşil alan olarak kamuya terk ettiklerini söyledi.

Çamlıca Mesa Konutları 3 ay erken teslim ediliyor!

İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. Erhan Boysanoğlu, “Çamlıca’da MESA’da konutları, vaat ettiğimiz tarihten önce teslim edeceğiz” dedi.

Mesa Çamlıca Evleri satış fiyatları!

Villaların alanları 240 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiklik gösteren projede yüzde 18 KDV uygulanıyor. Mesa Çamlıca Evleri satış fiyatları kapsamında 670 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Çamlıca Mesa adres Haberi

Çamlıca Mesa adres

Dairelerin büyüklüklerinin 240 metrekareden başlayıp 950 metrekareye kadar ulaştığı proje İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçiriliyor.


Toplam 40 tane dubleks, 5 tane villa, 40 tane bahçeli ve 30 tane ara kat daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Sosyal alanları arasında projede spor odaları, yürüyüş yolları, yüzme havuzları, dinlenme alanları, buhar odası ve oyun alanları gibi donatılar bulunuyor. Proje 2 ve 3 kattan meydana geliyor.


Çamlıca Mesa satılık konut ödeme şekilleri kapsamında yüzde 18 KDV uygulanıyor. Teslimlerinin bu yaz yapılması planlanan projede ev fiyatları 1 milyon 670 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Adres: Kısıklı Mah. Bağlar Yolu Cad. Deva Sok. No:4 Üsküdar /  İstanbul 

Telefon : 0 216...