29 / 03 / 2024

Çamlıca Park Evleri tipleri

Çamlıca Park Evleri tipleri

Mavva İnşaat tarafından hayata geçirilen Trabzon Çamlıca Park Evleri projesinde evler 297 metrekare alan olarak 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Trabzon Çamlıca Park Evleri 650 bin TL' den başlıyor.

Panaroma Çamlıca Evleri Eylül'de teslim! 

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri Eylül ayında sahilerine teslim edilecek. Satışların devam ettiği projede toplam 76 adet konut yer alıyor. 

Panaroma Çamlıca Evleri 10 soruda bütün detaylarıyla!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde satış süreci devam ediyor! Peki, Panaroma Çamlıca Evleri'nde konutların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Panaroma Çamlıca Evleri...

Panaroma Çamlıca Evleri nerede? Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi!

Panaroma Çamlıca Evleri nerede sorusunun yanıtı ve Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte proje ilgili merak edilen tüm detaylar...

Panaroma Çamlıca Evleri’nde 0 faiz fırsatı! Yaşam Mayıs 2023'te başlıyor!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde yaşam başlıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Çamlıca'da 12 bin metrekarelik alana otel yapılacak!

İstanbul Küçükçamlıca Tepesine yakın konumda yer alan Bilfen Okulları'nın bitişiğindeki üç parsel halindeki yaklaşık 20 bin metrekarelik araziye park ve otel yapılacak. Proje Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

Alanya Çamlıca mahallesine çok amaçlı salon yapılacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çamlıca Mahallesi’nde yapılacak çok amaçlı salon ve park düzenleme alanında yerinde incelemelerde bulundu.

Bilfen Küçükçamlıca'daki arazisine otel mi yapacak?

Küçükçamlıca'ya otel yapmak için İBB'den istediği imar değişikliğini alamayan Bilfen, bu kez Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu'na başvurdu. Bilfen, uygulamadaki planlarda park alanı olarak ayrılmış kısmın otel alanına dönüştürülmesini istiyor.

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Çamlıca Sitesi ve Agena Park Konutları'nda 7.3 milyon TL'ye satılık 6 villa!

Büyükçekmece 2.İcra Dairesi, Büyükçekmece Çamlıca Sitesi ve Esenyurt'ta yer alan Agena Park Konutları'ndaki 6 villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

Şahinbey Çamlıca'da park ve meydan çalışmaları başladı!

Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları alanında kalan Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı.

Şahinbey Çamlıca'ya meydan ve park müjdesi!

Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çamlıca Konutları’nın hemen alt tarafında kalan alana meydan ve park yapılacağını söyledi.

Çamlıca Park Evleri tipleri Haberi

Çamlıca Park Evleri tipleri

Trabzon Çamlıca Park Evleri projesi sahile 3,5 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Proje 10 villadan oluşuyor.


Trabzon Çamlıca Park Evleri içerisinde otopark, çocuk oyun alanları, kamelyalar bulunuyor. Projede 50 metrekare teras alanı bulunuyor. 


Trabzon Çamlıca Park Evleri' nin deniz ve orman manzarasına cepheleri bulunuyor. Proje Mavva İnşaat imzasıyla yükseliyor. 


Trabzon Çamlıca Park Evleri 297 metrekare alan olarak 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Trabzon Çamlıca Park Evleri 650 bin TL' den başlıyor. Projedeki villaların teslimleri yaz ayında yapılması planlanıyor.


Trabzon Çamlıca Park Evleri iletişim

Adres:ÇEVİK OTOMOTİV SANAYI MAH. ANADOLU BULVARI KAT: 3 NO: 18 DEĞIRMENDERE/TRABZON

TEL: (462) 225 09 19 

Web: [email protected]

Tülay...