25 / 04 / 2024

çamlıca satılık köşk fiyatı

çamlıca satılık köşk fiyatı

İstanbul Küçük Çamlıca'da bulunan 3 katlı tarihi köşk satışa çıkarıldı. Köşk için 85 milyon TL isteniyor. 

Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son durum!

İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Külünk, projelerin açılış tarihini Cumhurbaşkanı'nın belirleyeceğini söyledi.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık!

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık daire fiyatları 115 bin TL'den başlıyor. Toplamda 164 adet konuttan meydana gelen proje 7 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.

Çamlık 360 Kurtköy satılık!

Çamlık 360 Kurtköy satılık daire tipleri arasında 2,5+1'dan 5+1,5'a kadar farklı seçenekler yer alıyor. Toplamda 540 adet bağımsız birimden oluşan projenin 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Gaziantep Çamlıca Konutları açık artırma ihalesi ne zaman?

Gaziantep Çamlıca Konutları başvuruları bugün sona eriyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler açık artırma usulüyle satılıyor. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları açık artırma ihalesi ne zaman?

360 Kurtköy Rezidans satılık!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası'nda yer alan Kurtköy Çamlık'da yükselen proje toplam 52 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. 360 Kurtköy Rezidans satılık daire sayısı 540 adet olarak belirlendi.

Bulvar Bağlıca Evleri satılık!

Elmaslar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplam 73 adet daire yer alıyor. Bulvar Bağlıca Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Çamlıca Mesa satılık konut!

2 ve 3 kattan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçiriliyor. Çamlıca Mesa satılık konut tipleri 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Mesa Çamlıca satılık ev!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçirilen proje Mesa Mesken imzası ile inşa ediliyor. Mesa Çamlıca satılık ev tipleri 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Çamlıca The Address Rezidans satılık!

Çamlıca The Address Rezidans satılık dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Yatırım bedeli 435 milyon dolar olarak belirlen projede dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 300 dolardan başlıyor.

Çamlıca The Address Residence satılık!

Çamlıca The Address Residence satılık dairelerin büyüklükleri 78 ile 234 metrekare arasında değişiyor. Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa ediliyor.

The Address Residence Çamlıca satılık!

The Address Residence Çamlıca satılık daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Emaar İnşaat imzası ile yükselen proje Emaar Square projesinin içerisinde yer alıyor.

The Address Residence satılık!

The Address Residence satılık daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor. İstanbul Çamlıca'da hayata geçirilen proje Emaar İnşaat imzası ile yükseliyor.

çamlıca satılık köşk fiyatı Haberi

çamlıca satılık köşk fiyatı

İstanbul, Küçük Çamlıca’da yer alan 3 katlı tarihi köşk satılıyor. Padişahların av köşkü olarak kullandığı bina için 85 milyon TL isteniyor. Şekerkaya Sokak'ta 6 bin 780 metrekarelik arsa üzerinde bulunan 3 katlı köşk 660 metrekarelik kapalı alana sahip. 

Fiyatı 85 milyon TL 

Köşk hakkında bilgi aktaran Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, “6 odası, 2 salonu var. Tarihi köşk ilk defa satışa çıkarıldı. Çok özel bir lokasyonda olan köşkün bulunduğu araziye yeni villalar yapmak da mümkün. Fiyatı ise 85 milyon TL olarak belirlendi” şeklinde konuştu.

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu...