19 / 04 / 2024

Çamlık 18 Çekmeköy ulaşım

Çamlık 18 Çekmeköy ulaşım

Çamlık 18 Çekmeköy Projesi modern bir mimari ve minimalist bir yaklaşımla İstanbul’un hızla değer kazanan gözde semtlerinden Çekmeköy’de hayata geçirildi.

Çamlık 18 Çekmeköy ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa edilen Çamlık 18 Konutları 2 oda 1 salon olarak dizayn edilen dairelerden meydana geliyor. Çamlık 18 Çekmeköy ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı!

Kayapa Çamlık projesi, Karnur İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çamlık Bulvarı'nda yükseliyor. Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı! Peki Kayapa Çamlık daire fiyatları ne kadar? Kayapa Çamlık projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Yeni proje!

Nef tarafından hayata geçirilen ve satış rekoru kıran Çekmeköy projesinin 77 bin metrekarelik yeni alanında yer alan Nef Koruköy satışta. Yeni Proje!

Dekar Kıyıbahçe Çekmeköy satışta! Metrekaresi 7 bin 700 TL'ye!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmaları arasında gösterilen Dekar Yapı'nın Çekmeköy Ömerli’deki yeni projesi Dekar Kıyıbahçe'de metrekare fiyatı 7 bin 700 TL'den başlıyor.

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi'nde son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yeniden inşa edilen Hamidiye Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye!

"Hayatın merkezinde, doğanın kalbinde" sloganı ile hayata geçirilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye daire sahibi olunabiliyor..

Çekmeköy derebandındaki kaçak yapılar yıkıldı!

Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde dere taşkın alanında kalan kaçak yapılar yıkıldı; Çekmeköylü aileler yeni evlerine yerleşiyor.

Çekmeköy'de tesis yapımına karşılık intifa hakkı ihalesi!

Çekmeköy Belediyesi, Hamidiye Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi ve Kavaklıdere Caddesi kesişiminde bulunan taşınmaz üzerinde tesis yapımına karşılık intifa hakkı verilmesi işi ihale ediyor...

Bk Kılıçay İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Bk Kılıçay İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 101 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'ne yeni aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi sağlık yatırımları kapsamında ilçeye bir aile sağlığı merkezi daha inşa etti.

Çekmeköy Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Çamlık Mahallesi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Çekmeköy Kültür Merkezi’nin yapımı başladı.

Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi'ne sağlık merkezi geliyor!

İBB Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi Sağlık Merkezi İnşaatı ihalesi 5 Mart 2018 Pazartesi günü yapılacak. 

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi yenileniyor!

Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nde yer alan kültür merkezinin yerine daha kapsamlı yeni bir kültür merkezi inşa edilmesi için çalışmalar başladı.

Çamlık 18 Çekmeköy ulaşım Haberi

Çamlık 18 Çekmeköy ulaşım

MİKA İnşaat, Amerika’nın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams ile işbirliğine imza attı. Yaşamınızı kolaylaştıracak nitelikli Çamlık 18 Çekmeköy Projesinin satış ve pazarlamasını Amerika’nın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams üstlendi. Önümüzdeki süreçte projenin gayrimenkul satış işlemlerini KWÇekmeköy Bölge Müdürlüğü gerçekleştirecek.

2005 yılından bu yana kent merkezindeki butik projeler konusunda uzman MİKA, merkezi konumu ve Dna Mimarlık’tan Tümay Türkmen’in başarılı mimari projesiyle hayata geçirilen Çamlık 18 Çekmeköy Projesine start verdi.  2+1 ve 2+1 dubleks olmak üzere toplamda 18 daire ve 3 dükkandan oluşan projenin tüm gayrimenkul satış işlemlerini ise profesyonel ekibiyle KW Çekmeköy Bölge Müdürlüğü üstlenecek.

İstanbul’un değerlenen yüzü; Çekmeköy

Bölgedeki 2b arazilerine tapu verilmeye başlanması ve bu arazilerin kısa sürede imara açılacak olmasının Çekmeköy’e değer kattığını belirten Keller Williams Çekmeköy...