20 / 04 / 2024

Can Ali Akkuş bilge değerleme

Can Ali Akkuş bilge değerleme

Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Can Ali Akkuş kimdir? Can Ali Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Can Ali Akkuş'un biyografisi...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Naz 34 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Naz 34 Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nazlıcan Çalişçi tarafından kuruldu.

Ali Öztunç'tan Kanal İstanbul tepkisi!

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, “İzmir depremi üzerine ders çıkarmalarını bekliyorduk. AKP bu can pazarı içinde, Kanal İstanbul’u yapma acelesinde” diye konuştu.

Anıt Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıt Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Akkuş tarafından kuruldu.

Gölköy Enerji İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölköy Enerji İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Akkuş tarafından kuruldu. 

Burdur Özel Alpaslan Ali Can Okulları binası hazineye devredildi!

BURDUR'da Fethullah Gülen cemaatine yakın olduğu ileri sürülen ve 4 gün önce mühürlenen Özel Alpaslan Ali Can Okulları'nın bulunduğu bina hazineye devredildi.

Şeyh Ali Semerkandi Müzesi'nde çalışmalar tamamlandı!

Şeyh Ali Semerkandi Hazretleri'nin hayatından kesitlerin yer aldığı müze uzun gayretler sonucunda tamamlandı. Müze Belediye Başkanı Caner Can'ın gayretleri sonucunda ziyarete açıldı.

Can Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Can Akkuş tarafından 60 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Mustafa Kemal Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Anıt Proje Restorasyon Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıt Proje Restorasyon Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Akkuş tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta Şişli, Cumhuriyet Mahallesi, Rumeli Caddesi'nde kuruldu.

Ali Ağaoğlu, Acun Ilıcalı'nın uçağında ölümden döndü!

Yabancı yatırımın ve Körfez Sermayesi'nin Türkiye'ye gelmesi için çaba harcayan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, bu sevdasının uğruna az daha canından oluyordu.

Can Ali Akkuş kimdir?

Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Can Ali Akkuş kimdir? Can Ali Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Can Ali Akkuş'un biyografisi...

Can Ekşioğlu: Gayrimenkul ekonomik büyümeyi etkileyecek!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın 'Nitelikli alım gücüne' ilişkin yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Ekşioğlu, "Sanayi sektöründeki yatırımların artması gayrimenkul pazarlama sektörüne ihtiyaç doğuracak"

Can Ekşioğlu: Gayrimenkul, ekonomik büyümeyi tetikleyecek!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın 'Nitelikli alım gücüne' ilişkin yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Can Ekşioğlu "gayrimenkul ekonomik büyümeyi tetikleyecek" dedi.

Can Ali Akkuş bilge değerleme Haberi

Can Ali Akkuş bilge değerleme

Can Ali Akkuş kimdir? 

Can Ali Akkuş, 1970 Sivas Zara doğumludur. Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama bölümü mezunudur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nden Yüksek Lisans Derecesini almıştır. 


1992 yılından itibaren inşaat sektöründe şantiye şefi ve taşeron olarak çalışan Can Ali AKKUŞ, Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’nin kurucu ortaklarından olup, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olarak çalışmalarına devam etmektedir. TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi 1505 sicil nolu üyesidir. 


Bilge Gayrimenkul Değerleme kurucu ortağı Can Ali AKKUŞ,, SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı lisans belgesi...