26 / 04 / 2024

Can Erdem

Can Erdem

Nitro Mühendislik CNC Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Can Erdem tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Başakşehir, İOSB Mahallesi, Sefaköy Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Nitro Mühendislik CNC Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nitro Mühendislik CNC Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Can Erdem tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Başakşehir, İOSB Mahallesi, Sefaköy Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Hasan Can'a Anadolu yakası belediye başkanlarından ziyaret!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı ziyaret etti.

Sancaktepe Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii hizmete açıldı!

Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in talimatıyla yaptırılan Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii törenle Sancaktepe halkının hizmetine sunuldu.

İsmail Erdem: Çok farklı ve prestijli projeler yapacağız!

Artık vatandaşa okul, altyapı gibi vaatlerle gitmediğini söyleyen Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem, “Bunları geçen dönem zaten yaptık. Artık diğer belediyelerde olmayan çok farklı ve prestijli projeler yapacağız” diyor.

Can Ekşioğlu: Emlak sektörüne dayanışma gerekiyor!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, gayrimenkul danışmanlığı sektörünün tüm oyuncuların dayanışma içinde olması gerektiğini belirtti. Mipim ülkemizin tanıtımı için oldukça büyük önem taşıyor dedi...

Can Ekşioğlu: MIPIM, Türkiye’nin vizyonuna katma değer sağlıyor!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, gayrimenkul sektörünün ilgiyle takip ettiği ve dünyanın en büyük buluşma noktalarından biri olan MIPIM’de, Türk gayrimenkul sektörünün tüm oyuncularının dayanışma içinde olması gerektiğine vurgu yaptı.

Mimar Günay-Sunay Erdem kardeşler Suudi Arabistan'da ödül aldı!

Son yıllarda ABD'de aldıkları ödüllerle sıkça adından söz ettiren Günay Erdem ve Sunay Erdem kardeşler, bu sefer Suudi Arabistan'ın sanayi şehri Jubail'den üçüncülük ödülü ile döndüler...

Can Fuat Gürlesel: Kamu inşaatları sektörü hareketlendirdi!

Can Fuat Gürlesel: Kamu inşaatları sektörü hareketlendirdi. Yapı - Endüstri Merkezi tarafından Türk yapı sektörünün yıllık performansına dair değerlendirmeyi sunan Türk Yapı Sektörü Raporu 2013 yayımlandı.

Emin Can Aygölü kimdir?

Mimar Emin Can Aygölü kimdir? Mimar Emin Can Aygölü, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Emin Can Aygölü, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor?

Can Park AVM nerede?

Can Park AVM nerede sorusuna İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yer alıyor yanıtını verebiliriz. Proje Ataşehir'e 8 kilometre, Bostancı'ya 10 kilometre, Çamlıca'ya 4 kilometre mesafede yer alıyor...

Mersin'de ormanlık alanlara 96 can suyu havuzu yapıldı!

Mersin'de geçtiğimiz yıl ormanlık alanlara 96 can suyu havuzu yapıldığı bildirildi. Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, yaban hayatına yardımcı olmak ve doğal dengenin devamlılığını sağlamak için planlamalar yaptıklarını belirtti...

Taner Yıldız: Özelleştirmedeki gecikme canımı sıktı!

Taner Yıldız “Özelleştirmedeki sarkma işi, açıkçası canımı sıktı. O takvimin bozulmadan gitmesi programı daha olumlu etkileyecekti. Enerjinin aktörleri şu anda bir takım sıkıntılar yaşıyorlar” dedi.

Can Ekşioğlu: Konutta ikinci el ön plana çıkacak!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu; "Konut ya da ticari gayrimenkul satış kararını bekletenler için, içinde bulunduğumuz ortam ikinci elin lehine gelişiyor" dedi. Satın alma kararını ikinci elden yana olacak...

Can Erdem Haberi

Can Erdem

Nitro Mühendislik CNC Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Can Erdem tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


Nitro Mühendislik CNC Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve...