24 / 04 / 2024

Can inşaat adres

Can inşaat adres

Can Asma İskele ve Platform Makina İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Mehmet Şahin Can ve İbrahim Can tarafından kuruldu. 

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

İnşaat sektörü Kur Korumalı Mevduat'ın tasfiyesinde can simidi olabilir!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık yaptığı açıklamada inşaat sektörünün hem büyüme konusunda hem de Kur Korumalı Mevduat'ın tasfiyesinde can simidi olabileceğini söyledi.

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban Karaman tarafından kuruldu.

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Aydoğdu ve Hasan Can Aydoğdu ortaklığında kuruldu.

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Bozkurt tarafından kuruldu.

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can tarafından kuruldu.

Villa Can İnşaat Limited Şirket kuruldu!

Villa Can İnşaat Limited Şirket Büyükçekmece'de Serkan Kütükçü tarafından kuruldu.

Mrt Can İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Can İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Murat Keleşoğlu tarafından kuruldu.

Ardağcan İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardağcan İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Şengel tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe ezber bozuldu!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Kovid-19 ile hayatımıza giren 'yeni normal' kavramıyla birlikte her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de ezberlerin bozulduğuna dikkat çekti. Okay, "Faiz indirimi hem sektöre hem de konut satın almayı planlayanlara can suyu oldu" dedi.

Ağcan İnşaat Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağcan İnşaat Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebubekir Ağcan tarafından kuruldu.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde dersler, inşaat bitmeden mi başladı?

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde inşaat bitmeden binalarda ders verilmeye başlanması öğrenciler, akademisyenler ve üniversite çalışanlarının can güvenliğini tehdit ediyor…

Can inşaat adres Haberi

Can inşaat adres

Can Asma İskele ve Platform Makina İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Mehmet Şahin Can ve İbrahim Can tarafından kuruldu. 

Can Asma İskele ve Platform Makina İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat ve Nakliye: İnşaat yapmak için arsa ve malzeme temin etmek, inşaa edip satmak. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. İnşaat malzemeleri alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Her nevi asansör makineleri ve malzemelerinin imali, pazarlaması, toptan ve perakende alım satımını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Mahmutbey Mahallesi 2477. Sok. No: 3 B BAĞCILAR