25 / 04 / 2024

Can Özatay kimdir

Can Özatay kimdir

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Can Özatay, ülkemizde gayrimenkul yatırımının her zaman güvenli liman olduğunu ve emlak sektörünün 2019 yıl sonunda eski cazibesine döneceğini söyledi.

ERA 2019'da 100 noktaya ulaşacak!

150 gayrimenkul danışmanıyla 11 ofiste hizmet veren ERA Türkiye & Kıbrıs Genel Müdürü Can Özatay, 2019 yıl sonuna kadar 100 noktaya ulaşacaklarını söyledi.

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Can Dinçer kimdir? İş hayatına nerede başladı? Arçelik’te hangi alanlarda görev aldı?

Can Dinçer lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerelerde aldı? Ne zaman Genel Müdür Yardımcısı oldu? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Can Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

Mahmut Can Çalık kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor?

Mahmut Can Çalık kaç yılında doğdu? Üniversite eğitimini nerede tamamladı? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev alıyor? İşte Mahmut Can Çalık ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Can Buladoğlu kimdir? Şeref Can Buladoğlu ne mezunu?

Can Yücel kimdir? Can Yücel hangi üniversiteden mezun?

Türk iş insanı ve bankacı Can Yücel hangi üniversiteden mezun? Can Yücel kimdir? İşte ayrıntılar...

Can Çaka kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes CEO Can Çaka kimdir? Can Çaka daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Can Çaka'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Can Çaka'nın hayatına dair merak edilenler.

Murat Can Elmalı kimdir?

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kurucularından olan Murat Can Elmalı kimdir? Murat Can Elmalı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte cevabı...

Bu yıl gayrimenkul alanlar 2020'de kazanacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Can Özatay, ülkemizde gayrimenkul yatırımının her zaman güvenli liman olduğunu ve emlak sektörünün 2019 yıl sonunda eski cazibesine döneceğini söyledi.

ERA 2019'da 100 noktaya ulaşacak!

150 gayrimenkul danışmanıyla 11 ofiste hizmet veren ERA Türkiye & Kıbrıs Genel Müdürü Can Özatay, 2019 yıl sonuna kadar 100 noktaya ulaşacaklarını söyledi.

Gayrimenkulde Franchise Sisteminin Avantajları Semineri düzenlendi!

“Gayrimenkulde Franchise Sisteminin Avantajları” konulu, ERA Türkiye Genel Müdürü Can Özatay tarafından sunulan seminer gerçekleşti.

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Nihat Can kimdir?

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den tekrar Bilecik Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Can kimdir?

Can Tamirci kimdir?

‘NSMH’ , ‘Teğet Mimarlık’ ve ‘Ergün Mimarlık’ ofisleri ile makro ölçekli projelerde proje ortaklıkları kuran Mimar Can Tamirci kimdir? Can Tamirci , hangi mimarlık firmasında hizmet veriyor?

Can Özatay kimdir Haberi

Can Özatay kimdir

Ülkemizde gayrimenkul alımının her zaman kazandırdığını ifade eden ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Can Özatay, doğru lokasyonda doğru gayrimenkule yatırımda bulunanlar, borsa ve mevduat getirilerine oranla 2020 yılında çok daha fazla kazanabileceğini söyledi.

Türkiye'de gayrimenkulün her zaman en doğru yatırı aracı, gelecek planlaması ve güvenli bir liman olduğunun altını çizen Özatay, “Kısa süre içinde emlakta arz talep dengesinin oturmasıyla birlikte gayrimenkul yine cazip bir yatırım haline gelecek” açıklamasında bulundu.

Özatay “Biz ERA olarak 50 yıla yakın tecrübemizle; Avrupa’dan Amerika’ya, 6 kıtada, 38 ülkede, 3 bini aşan franchise ofis ve 40 bini aşkın gayrimenkul danışmanımız ile gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veriyoruz. Tecrübemize dayanarak Türkiye gayrimenkul gelişim ve fiyat artış endeksine baktığımızda bu yıl gayrimenkul alanlar çok uygun seviyelerden alım yaptıkları için 2020’de borsa...