26 / 04 / 2024

çanakkale izmir karayolu heyelan

çanakkale izmir karayolu heyelan

Çanakkale-İzmir karayolu 18. kilometresindeki viyadük, heyelan nedeniyle yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı...

İzmir'in en uzun karayolu tünelinde inşaat durdu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca ve Bornova arasında yapımına başladığı karayolu tünelinin çalışmaları ihaleyi alan firma tarafından durduruldu…

Çanakkale-İzmir yoluyla 40 dakikalık yol 5 dakikaya iniyor!

Çanakkale-İzmir karayolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve yaklaşık 40 dakikada katedilebilen yol 5 dakikada tamamlanacak.

İzmir Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kullandığı aracın gerçekleştirdiği ilk seferin ardından hizmete açıldı.

Tüneller Çanakkale-İzmir karayolunu rahatlatacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, "Çanakkale-İzmir karayolunda 40 dakikada katedilebilen Küçükkuyu rampaları, yapımı devam eden tünellerin tamamlanmasının ardından 5 dakikada geçilecek." dedi.

İzmir-Aydın karayolu inşaat sektörünün en gözde merkezi!

İzmir-Aydın karayolu, İzmir Torbalı'nın inşaat sektörü ve yatırımcılar açısından en gözde bölgesi haline geldi. Firmalar bu bölgede yatırım yapmak için adeta birbiriyle yarışıyor.

Gebze-İzmir Karayolu projesi Bonds & Loans'da 4 kategoride iddialı!

Otoyol AŞ’nin Gebze-İzmir Karayolu Projesi, bu yılın finans oscarları Bonds & Loans Türkiye Ödülleri’nde 4 kategoride iddialı durumda.

Antalya - İzmir karayolu heyelan nedeniyle trafiğe kapandı!

Antalya 'nın Korkuteli ilçesi Tahtalıbeli mevkisindeki heyelan nedeniyle Antalya - İzmir karayolu trafiğe kapatıldı. Antalya - İzmir karayolunda teknik inceleme başlatıldı.

İzmir-Aydın karayolu yaya üst geçidine ilk kazma vuruldu!

İzmir ziyareti sonrası Torbalı ilçesine giden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın sözünü verdiği, İzmir-Aydın karayolu yaya üst geçidine ilk kazma vuruldu..

Çanakkale - İzmir yolu çöktü!

Çanakkale - İzmir kara yolunun 17. kilometresinde 30 metrelik çatlak oluştu. Çatlak bölümde yol deniz tarafına doğru çökmeye başlarken, yolun bu bölümünde trafik tek şeride düşürüldü.

İzmir - Çanakkale Karayolu’nda çatlak oluştu!

Çanakkale- İzmir Karayolu’nun 17’nci kilometresinde Erenköy (İntepe) yakınlarındaki duble yolda, yaklaşık 30 metre uzunluğunda ve bir elin girebileceği genişlikte dev çatlak oluştu.

Çanakkale-İzmir karayolunda yol çöktü!

Çanakkale-İzmir karayolunda yol çökmesi meydana geldi.a Çanakkale-İzmir karayolunun 17'nci kilometresindeki duble yolda meydana gelen çökme nedeniyle yolun tek şeridi trafiğe kapatıldı.

Afyonkarahisar-İzmir karayolu ulaşıma kapandı!

Afyonkarahisar - İzmir karayolu yoğun kar yağışından dolayı ulaşıma kapandı. Afyonkarahisar'ı Antalya ve İzmir'e bağlayan karayolunda kar yağışının ardından meydana gelen kazalar nedeniyle ulaşım durdu.

İzmir-İstanbul karayolu 45 saat sonra açıldı!

Kar nedeniyle geçtiğimiz Salı günü saat 15.00 sıralarında Akhisar ile Balıkesir arasında kapanan İzmir-İstanbul karayolu tam 45 saat sonra açıldı.

çanakkale izmir karayolu heyelan Haberi

çanakkale izmir karayolu heyelan
Çanakkale-İzmir karayolu 18. kilometresindeki viyadük, heyelan nedeniyle yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. 21 Oak'ta başlayan heyelanlar, dün itibari ile hızlandı ve Erenköy bağlantı yolu tamamen yok...