29 / 03 / 2024

Çanakkale Seramik Quantum

Çanakkale Seramik Quantum

Çanakkale Seramik Quantum serisini tanıttı. Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, doğanın zenginliği ve de huzur veren ahengini Quantum serisi ile evinize getiriyor...

Çanakkale Seramik Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kaleseramik,Çanakkale Seramik markasıyla "Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi"ne sponsoru oldu.

Çanakkale Seramik'ten ‘Calacatta’ serisi!

Çanakkale Seramik, dünyaca ünlü ‘Calacatta’ mermerinin doğal dokusunu taşıdığı mekanlarda, sade ve seçkin bir atmosfer yaratıyor.

Çanakkale Seramik, evlere ‘Natte’ ile canlılık katıyor!

Çanakkale Seramik, hasır desenli rölyefli dokuya sahip Natte serisi ile hem banyo hem de mutfaklarda şık ve hareketli bir atmosfer oluşturuyor.

Çanakkale Seramik, Wabi ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor!

Çanakkale Seramik’in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan ‘Koru’, ‘Iwa’, ‘Maburu’ ve ‘Shiro’ serileri ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor.

Çanakkale Seramik Vivien serisi ile ferah mekanlar!

Çanakkale Seramik, çimento etkisinin en sade sunumlarından biri olan, parlak ve pürüzsüz dokuya sahip ‘Vivien’ serisi ile konut içi ve banyolarda ferahlık hissi yaratıyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Çanakkale Seramik, Vera serisi ile sıcak bir atmosfer yaratıyor!

Çanakkale Seramik, tekstil ve çimento dokusunu taşıyan Vera serisi ile modern renkler ve yumuşak romantik tonların mükemmel uyumunu mekanlara yansıtıyor.

Çanakkale Seramik Vera serisi ile yumuşak renkler!

Çanakkale Seramik, ‘Vera’ serisinin patchwork’ dekorları ile mekanlarda sıcak bir atmosfer yaratıyor

Çanakkale Seramik en seçkin mermerleri evinize getiriyor!

Çanakkale Seramik, dünyanın en değerli ve farklı mermer tipolojilerini buluşturduğu ‘Marmoles Brillo’ koleksiyonu ile mekanlara asaletin izlerini taşıyor.

Çanakkale Seramik Crocodile serisi ile mekanlarda gerçekçi görünüm!

Her bir karo seramiğin modüler döşenmesi ile karoya yeni bir boyut getiren Crocodile serisi, mekanlara gerçekçi ve yaşayan bir görünüm kazandırıyor.

Çanakkale Seramik Feza ve Aya ile tarihsel dokusunu seramiğe yansıtıyor!

Sunduğu özel tasarımlarla bilinen kalıpların ötesine geçen Çanakkale Seramik, ‘Orientile’ koleksiyonundan ‘Feza’ ve ‘Aya’ serileri ile geçmişin izlerini yepyeni formlar ve modern dokunuşlarla mekanlara getiriyor.

Çanakkale Seramik Altera ile mermerin dokusu mekanlarda!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, alışılmışın dışında bir mermer dokusuna sahip ‘Altera’ serisi ile tarz sahibi yaşam alanları yaratıyor.

Çanakkale Seramik Dune ile sade mekanlar!

Çanakkale Seramik, hem yer hem de duvarda kullanılabilen yeni serisi Dune ile modern yaşam alanları yaratıyor.

Çanakkale Seramik Quantum Haberi

Çanakkale Seramik Quantum

Gelişmiş üretim teknolojisi ve zengin ürün seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine hitap eden Çanakkale Seramik, doğanın en güzel dokularını yansıtan koleksiyonları ile yaşam alanlarında benzersiz atmosferler oluşturuyor. Doğanın zenginliği ve huzur veren ahengi, Quantum serisinin geniş doku, renk ve ebat seçenekleri ile evinize geliyor. 


Quantum serisi, hem mat hem parlak yüzey alternatiflerinin yanı sıra 5 ayrı renk seçeneği ve 30x60, 45x45, 60x60 ebatları ile mekanlarda fark yaratıyor. Her beğeniye ve zevke göre bir renk ve ebadın bulunduğu bu zengin içerikli seri, evinizde düşlediğiniz atmosferi yaratabilmeniz için...