26 / 04 / 2024

Candanoğlu Grup Bilişim Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi

Candanoğlu Grup Bilişim Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi

Candanoğlu Grup Bilişim Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Candan tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta Yenibosna, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi, Nish İstanbul'da kuruldu.

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Serbay Aydın tarafından kuruldu.

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Serbay Aydın tarafından kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Bilişim Custom İnşaat Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilişim Custom İnşaat Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Demiroğlu tarafından kuruldu.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Cafer Düzgünoğlu tarafından kuruldu.

İnfo Gaz Teknoloji Bilişim Mühendislik Arge Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfo Gaz Teknoloji Bilişim Mühendislik Arge Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emre Bozkurt ve Ufuk Dişlioğlu ortaklığında kuruldu.

İnvest Smart İnşaat Grup Elektronik Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Smart İnşaat Grup Elektronik Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Mohsen Hosseını tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Koçolar Grup Organizasyon Reklam Bilişim İnşaat Kimya Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçolar Grup Organizasyon Reklam Bilişim İnşaat Kimya Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Korkusuz tarafından kuruldu.

360 Proje Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

360 Proje Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Bilişim Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Cem Has, Nurullah Saçlı ve Onur Mustafaoğlu tarafından kuruldu.

IMS Telecom Bilişim Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

IMS Telecom Bilişim Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Elif Güncü ve Murat Aşoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Yakşi Turizm Otelcilik Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakşi Turizm Otelcilik Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdürrezzak Yakişi ve Semra Yakişi ortaklığında kuruldu.

Candanoğlu Grup Bilişim Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Candanoğlu Grup Bilişim Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi


Candanoğlu Grup Bilişim Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Candan tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta kuruldu. 


Candanoğlu Grup Bilişim Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Kat karşılığı arsa almak parsellemek sureti ile aracılık yapmamak kaydıyla satmak takas etmek ve kat karşılığı inşaat yapmak.


Candanoğlu Grup Bilişim Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Yenibosna, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi, No:44 Nish İstanbul D Blok...