19 / 04 / 2024

Candaş Avize etiler şubesi

Candaş Avize etiler şubesi

Candaş Avize, bu yıl itibarıyla hizmete açtığı Etiler ve Bahçeşehir şubeleriyle yüzde 20'lik büyüme hedefliyor. Firma geçen yıl, yüzde 15'lik büyüme ve 25 milyon liralık ciroya ulaştı.

Bade İşçil-Malkoç Süalp çiftinin arası Etiler’deki ev yüzünden açıldı!

Bade İşçil ile Malkoç Süalp, şimdi de Etiler’deki evin devri için birbirlerine girdi. Eşiyle bir kez daha mal yüzünden karşı karşıya gelen İşçil, oğlu Azur’u da alarak Büyükada’da yaşayan ailesinin yanına gitti.

Etiler ve Levent kentsel dönüşümle değer kazanacak!

Dünyanın en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, İstanbul'un en pahalı ilçesi Beşiktaş’ın dönüşen semtleri Etiler ve Levent gayrimenkul piyasasını değerlendirdi.

Etiler'deki Belediye Sitesi paylaşılamıyor!

Etiler'de Akmerkez'in karşısında bulunan Belediye Sitesi bir türlü paylaşılamıyor. Astaş Gayrimenkul'ün 2014'ten beri maliklerle anlaşmaya çalıştığı site için şimdi de Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı devreye girdi.

Elysium Lale Etiler fiyat listesi!

Elysium Lale Etiler fiyat listesi 934 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor. 18 konutun yer aldığı Elysium Lale Etiler projesi bu yıl Mayıs ayında teslim edilecek...

Yağmur Ünal Etiler'deki villasının kapılarını açtı!

Uzaklarda Arama filminin yapımcılığıyla gündeme gelen Yağmur Ünal, annesi Türkan Şoray ile altlı üstlü oturduğu evinin kapılarını InStyle Home’un Mart sayısı için açtı. İşte Yağmur Ünal Etiler'deki villası...

Ahu Yağtu Etiler'de Boğaz manzaralı ev arıyor!

Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu, şimdilerde Etiler sırtlarında Boğaz manzaralı bir ev arıyor. Güzel oyuncunun baktığı dairelerse cep yakıyor. Yağtu’nun beğendiği dairelerin kiraları 7 bin dolar ila 10 bin dolar arasında değişiyor.

Berrak Tüzünataç, Birkan Sokullu'nun Etiler'deki evine taşındı!

Bir süredir aktör Birkan Sokullu ile birlikte olan Berrak Tüzünataç ilişkisini yeni bir aşamaya taşıyor. Berrak Tüzünataç’ın yeni evine yerleşene kadar sevgilisi Birkan Sokullu’nun Etiler’deki evine taşındığı öğrenildi.

Elysium Lale Etiler'de daireler 890 bin’den başlayan fiyatlarla!

Ofton İnşaat’ın merkezi konumlarda “Apartments” konsepti ile hayata geçirdiği Elysium Lale Etiler 1 oda 1 salondan 3 oda 2 salon çatı dubleksine farklı seçenekte daire tipleri sunuyor.

Etiler Ataman Sadabad satılık!

Etiler Ataman Sadabad satılık daire tipleri 2+1, bahçe katı ve çatı dubleksi şeklinde tasarlandı. Ön talep toplayan projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan’a Etiler’de butik açmaya hazırlanıyor!

İki yıl önce “Karımın geleceğini düşünmek zorundayım” diyerek Mecidiyeköy’den sekiz katlı bir bina satın alan şarkıcı, şimdi de eşine Etiler’de butik açmaya hazırlanıyor.

İbrahim Tatlıses Etiler'deki kebapçısını sattı!

İbrahim Tatlıses işletmesini eski eşi Derya Tuna ve oğlu İdo Tatlıses’e verdiği Etiler’deki kebapçısını devretti. İbrahim Tatlıses, önceki gün Zerafet Restoran’ın ortaklarıyla oturup devir işlemlerini gerçekleştirdi.

Alarko GYO Etiler Alkent AVM değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortalığı A.Ş., portföyünde bulunan Etiler Alkent AVM'ye ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerlendirme raporu...

Gupse Özay Etiler'e taşındı!

Gupse Özay'ın hayatında bugünlerde büyük bir değişim var. Oyuncunun Barış Arduç ile yollarını ayırdıkları iddia edildi. Gupse Özay, ayrılık sonrası sevgilisiyle birlikte yaşadığı Cihangir'deki evinden Etiler'e taşındı.

Candaş Avize etiler şubesi Haberi

Candaş Avize etiler şubesi

Candaş Avize, bu yıl itibarıyla hizmete açtığı Etiler ve Bahçeşehir şubeleriyle yüzde 20'lik büyüme hedefliyor. Firma geçen yıl, yüzde 15'lik büyüme ve 25 milyon liralık ciroya ulaştı. Ayrıca, ihracatta satışları yüzde 20 artıran firma, söz konusu dönemde 2 milyon dolarlık ihracat geliri elde etti.




Aydınlatma sektöründeki 30 yıllık geçmişini 2008 yılında 'Highlight' adıyla markalaştırdıklarını anlatan Candaş Avize Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Şüreka, Highlight'in, perakende ve toptan satışının yanı sıra projelere yönelik aydınlatma tasarımı, üretimi ve uygulamaları ile çözüm sunduklarını söyledi. Otel, AVM, belediye, konut ve işyeri gibi bireysel ve kurumsal alanlara farklı boyutlar kazandırarak, aydınlatma sektörüne yön verdiklerine işaret eden Şüreka, koleksiyonlarının Arte di Murano, Voltolina, Asfour, Metallux, Swarovski, Artemide ve Roberto Cavalli gibi her biri kendi alanında uzman 33...