29 / 03 / 2024

Candaş Avize şubeleri

Candaş Avize şubeleri

Candaş Avize, bu yıl itibarıyla hizmete açtığı Etiler ve Bahçeşehir şubeleriyle yüzde 20'lik büyüme hedefliyor. Firma geçen yıl, yüzde 15'lik büyüme ve 25 milyon liralık ciroya ulaştı.

Gülant Candaş nereli? Hangi üniversitede okudu? Ne iş yapıyor?

Gülant Candaş, kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi firmalarda görev aldı? Batısöke Çimento Sanayi’nde hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Gülant Candaş ile ilgili merak edilenler...

Karacan Avize Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacan Avize Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Karacanoğlu tarafından kuruldu.

Candaş Petrol İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Candaş Petrol İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmce'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Candaş Ozan Yetkin tarafından kuruldu.

Candaş Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Candaş Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Döne Candaş tarafından kuruldu.

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

İMO'dan kanun değişikliğine ilişkin açıklama!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odasına bağlı şubeler, TMMOB kanununun değiştirilmek istenmesine dair açıklamalarda bulundu. İMO şubeleri tarafından yapılan açıklamada, "Birliğimizi bozan hiçbir değişikliği kabul etmiyoruz" denildi...

Bankalar 24 Nisan'da kapalı olacak!

İçişleri Bakanlığı'nın sokağa çıkma kısıtlaması kararına istinaden 31 kentte 24 Nisan 2020 Cuma günü banka şubeleri kapalı olacak.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

TÇMB Bursa'da beton yollar ve beton bariyerleri anlatıyor!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) İnşaat Mühendisler Odası Bursa ve İstanbul Şubeleri tarafından 2 - 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bursa Akademik Odalar Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 10. Beton Kongresi’ne katıldı.

TOKİ'nin 50 bin konutuna yoğun ilgi! Banka şubeleri kilitlendi!

TOKİ'nin 67 ilde başlattığı 50 bin sosyal konut projesi kampanyasına vatandaşlardan yoğun ilgi geldi. Proje kapsamında son 2 güne girilirken Halkbank şubelerine 13 günde 250 bin kişi başvuru yaptı.

Candaş Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Candaş Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Candaş Ozan  Yetkin tarafından kuruldu. 

Cemil Candaş davasında ağırlaştırılmış müebbet kararı!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 10 sanığın yargılandığı dava sonuçlandı. Tutuklu sanık Şenol Şahin, 'kamu görevi nedeniyle kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı.

Candaş Avize şubeleri Haberi

Candaş Avize şubeleri

Candaş Avize, bu yıl itibarıyla hizmete açtığı Etiler ve Bahçeşehir şubeleriyle yüzde 20'lik büyüme hedefliyor. Firma geçen yıl, yüzde 15'lik büyüme ve 25 milyon liralık ciroya ulaştı. Ayrıca, ihracatta satışları yüzde 20 artıran firma, söz konusu dönemde 2 milyon dolarlık ihracat geliri elde etti.




Aydınlatma sektöründeki 30 yıllık geçmişini 2008 yılında 'Highlight' adıyla markalaştırdıklarını anlatan Candaş Avize Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Şüreka, Highlight'in, perakende ve toptan satışının yanı sıra projelere yönelik aydınlatma tasarımı, üretimi ve uygulamaları ile çözüm sunduklarını söyledi. Otel, AVM, belediye, konut ve işyeri gibi bireysel ve kurumsal alanlara farklı boyutlar kazandırarak, aydınlatma sektörüne yön verdiklerine işaret eden Şüreka, koleksiyonlarının Arte di Murano, Voltolina, Asfour, Metallux, Swarovski, Artemide ve Roberto Cavalli gibi her biri kendi alanında uzman 33...