25 / 04 / 2024

Caner Yerli

Caner Yerli

Galata Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Özgür Nehir, Aslı Nehir, Bora Atlı, Caner Yerli, Volkan Yedikardaşlar tarafından 700 bin TL'lik sermaye ile 29 Temmuz'da kuruldu

Isparta'da ucuz konutu yerli müteahhitler yapsın!

İsparta Ticaret Ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Metin Çelik, İlde Belediye'nin Öncülüğünde Yerli Müteahhitlerin Ortak Girişimiyle, Dar Gelirli Vatandaşlar İçin Ucuz Konut Üretilebileceğini Söyledi.

Isparta'da ucuz konutu yerli müteahhitler yapmalı!

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası(ITSO) Başkan Yardımcısı Metin Çelik, ilde belediyenin öncülüğünde yerli müteahhitlerin ortak girişimiyle, dar gelirli vatandaşlar için ucuz konut üretilebileceğini söyledi.

Caner Ataseven kentsel dönüşüm için kitap yazdı!

Risk Kentsel Dönüşüm Merkezi Yönetim Kurul Başkanı Caner Ataseven. Kentsel Dönüşüm Yasası'nın uygulanmasına ilişkin ilk bilimsel çalışmayı tamamladı. Yüksek Mimar Caner Ataseven Isparta ve Burdur'da yapılan uygulamaları ortaya koydu.

Beylikdüzü yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı!

Osmanlı döneminde havasının temizliği nedeni ile astım hastalarının tedavi edildiği bölge olarak bilinen Beylikdüzü; günümüzde yerli ve yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu.

Antalya'da yabancılar konutlarını yerli yatırımcılara satıyor!

Antalya'nın Manavgat ilçesi'nde yerleşik yaşayan yabancılar aldıkları konutlarını Türklere satarak turizm şehrinden uzaklaşıyor. Yabancıların satın aldıkları konutlarını turizm şehrinde yaşayan yerli halka satmada yüzde 150 artış olduğu belirtildi.

Bursa'da yerli tramvay vagonu saha testlerine başladı!

Yerli tramvay ’İpekböceği’nin ardından Bursa’da üretilen yerli hafif raylı sistem araçlarından 2’si Burulaş’ta saha testlerine başladı.

Bursa'da yerli vagonlar raya indi!

Yerli tramvayların ardından Bursa’da üretilen yerli hafif raylı sistem araçlarından 2’si Burulaş’ta saha testlerine başladı. Altepe, hat üzerinde yapılacak testlerin ardından 2 ay içinde yeni vagonlarla yolculu seferlerin yapılabileceğini söyledi.

Yerli turiste yüzde 20 ucuz tatil imkanı!

Yerli turistte sezonu geç açan turizmcileri Ramazan Bayramı ve som asında yoğunluk bekliyor. yerli turist bu yıl bayramda geçen seneye göre ortalama yüzde 20 daha ucuz tatil yapacak.

Emine Günay: Yerli ve yabancı yatırımcı hükümeti bekliyor!

Başbakan Davutoğlu'nun Ekonomi Başdanışmanı Prof. Dr. Emine Nur Günay, ekonominin siyasi anlamda belirsizlik dönemlerini sevmediğini, yerli ve yabancı yatırımcının yeni hükümeti beklediğini söyledi.

Caner Erkin Samandıra Tesisleri’ne taşındı!

Haftalardır birlikte görüntülenemeyen Caner - Asena Erkin çifti evleri ayırdı. Ünlü futbolcu Samandıra’ya yerleşti.

Otellerde düşük fiyatlar yerli turistlere yarayacak!

Ülkelerinde yaşanan kriz nedeniyle Rus turist Türkiye'ye gelemedi, doluluk oranları düşen oteller fiyatları aşağıya çekerek yerli turiste yöneldi ve umudunu son dakika tatilcilerine bağladı.

Tübitak ilk yerli rüzgar türbinini Temmuz'da açacak!

TÜBİTAK öncülüğünde hazırlanan ilk yerli rüzgar türbini elektrik üretimi için gün sayıyor. TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Başkanı Tunaboylu, “Projenin ikinci aşamasında 2,5 megavat versiyonu üretilecek” dedi.

Vergiler, mobilyada yerli tasarımların önünü açacak!

Düşük kar oranları ile var olma mücadelesi veren yerli mobilya üreticileri, ithal ürünlere getirilen vergilerle firmaların nefes alacağını, orta ve uzun vadede ise yeni tasarımcıların ortaya çıkacağını vurguluyor

Caner Yerli Haberi

Caner Yerli

Galata Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Özgür Nehir, Aslı Nehir, Bora Atlı, Caner Yerli, Volkan Yedikardaşlar tarafından 700 bin TL'lik sermaye ile 29 Temmuz'da kuruldu. Galata Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkullerin geyrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemel değerinin takdir edilmesi konusunda faaliyet göstermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Galata Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi adres: İçerenköy, Hal Yolu Özce Center No:3 Kat:8...