18 / 04 / 2024

çankaya ataman apartmanı icradan satılık daire

çankaya ataman apartmanı icradan satılık daire

Ankara 18.İcra Dairesi, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan 8 dubleks ve normal daireyi satışa çıkardı. Çankaya'da Ataman Apartmanı A ve B bloğunda yer alan dairelerin toplam bedeli 11 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Vakıflar, Ankara Çankaya'da kargir apartman satacak!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 17 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Başkentte istinat duvarı çöktü!  4 apartman ve 1 gecekondu tahliye edildi!

Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde heyelan sebebiyle  istinat duvarının çökmesi sonucu 4 apartman ve 1 gecekondu boşaltıldı. İşte konuyla ilgili detaylar...

Ankara'da toprak kayması nedeniyle bir apartman boşaltıldı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir apartman, bitişiğindeki inşaatının temel kazısında yaşanan toprak kayması nedeniyle tahliye edildi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Açelya Apartmanı için müfettiş görevlendirdi! 

Çankaya'da geçtiğimiz hafta sonu istinat duvarı çöken Açelya Apartmanı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık apartmanda yaşanan ihmaller için müfettişleri görevlendirdi. 

Murat Kurum'dan Açelya Apartmanı açıklaması! 

Çankaya'da istinat duvarı çöken Açelya Apartmanı hakkında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, olayda büyük ihmal olduğunu ve bununla ilgili cezai süreç yürütüleceğini dile getirdi. 

Çankaya Açelya Apartmanı etrafındaki binalar tahliye ediliyor!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Açelya Apartmanı'nın etrafındaki binalarda tahliye çalışmaları devam ediyor. 

Çankaya Açelya Apartmanı'nın sorumlusu kim? 

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Açelya Apartmanı'nın istinat duvarında çökme meydana gelmişti. Bina önünde önlem almadan kazı çalışması yapan müteahhit Süleyman A. ile hafriyat şirketi sahibi Serkan K. ve kepçe operatörü Özkan K. gözaltına alındıktan sonra mahkeme sonrasında serbest kaldı.  

Ankara Açelya Apartmanı bölgesinde kira fiyatları arttı!

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Açelya Apartmanı temeli kayması nedeniyle tahliye edilmişti. Apartmanda yaşayanların evsiz kalması bölgedeki fırsatçıları harekete geçirdi. Evlerini kiraya veren ev sahipleri kiralara 500 TL zam yaptı. 

Çankaya'daki Açelya Apartmanı makaslama yöntemiyle yıkılıyor! 

Ankara Çankaya'ya bağlı İleri Mahallesi Mektep Sokak'ta bulunan ve çökme riski bulunan Açelya Apartmanı makaslama yöntemi ile yıkılıyor. 

Çankaya Akpınar'daki heyelanzedeler arazi bekliyor!

Akpınar Mahallesi 2011’de heyelanla sarsıldı, 8 apartman büyük zarar gördü. Vatandaşlara yeni evler yapılması için tahsis edilen arazi CHP’li Çankaya Belediyesi’nce satıldı.

Çankaya'da icradan 11.8 milyon TL'ye 8 daire!

Ankara 18.İcra Dairesi, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan 8 dubleks ve normal daireyi satışa çıkardı. Çankaya'da Ataman Apartmanı A ve B bloğunda yer alan dairelerin toplam bedeli 11 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Çankaya'da 8.4 milyon TL'ye satılık bina!

Ankara Çankaya'da bulunan kargir apartman, Ankara Satış Memurluğu tarafından 5 Mayıs 2015 günü saat 14:45 ile 14:55 arası ihale ediliyor.

Çankaya'da 1,1 milyon TL'ye arsa icradan!

Ankara Gayrimenkul Satış (22) İcra Müdürlüğü, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Hilal mahallesi, Holzmeisiter Caddesi ile 706. Sokak arasında 3 kapı nolu Taşçiçek Apartmanının bitişiğindeki arsanın 1 milyon 156 bin 500, 00 TL kıymet ile açık artırma suretiyle s

çankaya ataman apartmanı icradan satılık daire Haberi

çankaya ataman apartmanı icradan satılık daire

Kıymeti: 11.800.000,00


1 NO’LU TAŞINMAZIN Özellikleri: 

Ankara ili Çankaya ilçesi, Aziziye Mah. 4966 ada 22 parsel B Blok I. ve 2. kat 3 numaralı bağımsız bölüm dubleks konut nitelikli taşınmazın satışı yapılacaktır.


Adresi: Aziziye Mah. Pilot Sok. ve Piyade Sok. kesişimi B Blok No: 3/3 Çankaya/Ankara’dır. Bağımsız bölümün bulunduğu blok 2 bodrum kat, zemin kat, 3 normal kat ve çatı arası kattan oluşmaktadır. Blok katlarda ikişer daire bulunmaktadır. Blok 2. bodrum katta her daireye ikişer düşmek üzere kapalı garaj, sığınak, daire depoları ve görevli dairesi bulunmaktadır. Bloklarda asansör bulunmaktadır. Her türlü belediye ve altyapı hizmeti mevcuttur. Blok nizam bodrum hariç zemin + 3 konut kullanımlı imar durumuna sahiptir. Satışa konu 3 numaralı bağımsız bölüm dubıeks konut kullanımlı olup, alt katta hol koridor,...