05 / 12 / 2025

Çankaya Belediyesi ve TED işbirliğiyle inşa edilen yurt

Çankaya Belediyesi ve TED işbirliğiyle inşa edilen yurt

Çankaya Belediyesi ile Türk Eğitim Derneği (TED) Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen 420 kapasiteli öğrenci yurdunun açılışı gerçekleştirildi.

Çankaya Belediyesi'nden kiralık 4 gayrimenkul! 

Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara’da yer alan iki adet dükkan, kafe ve kokteyl salonunu kiraya verecek. Kiralama ihalesi 7 Ekim tarihinde yapılacak.

Mersin ve Van Belediyesi 33 taşınmazı ihaleyle satışa çıkarıyor! 

Van Büyükşehir Belediyesi ve Mersin ili Silifke Belediyesi toplamda 33 taşınmazı ihaleyle satışa çıkaracağını duyurdu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Van Valiliği 183 milyon TL değerinde arsa satıyor! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Van Valiliği, Resmi Gazete'nin bugün yayımlanan haberine göre toplamda 183 milyon 660 bin TL'ye ihaleyle arsa satacağını duyurdu.

Çankaya Belediyesi’nden 201 milyonluk satış! Başkentteki arsa ve bina satışa çıkarıldı!

Çankaya Belediye Başkanlığı, başkent Ankara’da yer alan arsa ve binayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin muhammen bedeli 201 milyon TL olarak açıklandı.

KİPTAŞ ve Tuzla Belediyesi arasında iş birliği protokolü imzalandı! Yeni projeler geliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ, Tuzla Belediyesi ile iş birliği protokolüne imza attı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TMSF anlaşmıştı: Koruma Kurulu’ndan Basmane Çukuru için veto geldi!

İzmir’de Basmane Çukuru olarak bilinen değerli arsa ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TMSF'nin üzerinde mutabık kaldığı yeni plan notu ve proje alanının son halini veto etti.

Çankaya Belediyesi’nin 50 yapı için verdiği yıkım kararına yürütmeyi durdurma kararı!

Çankaya Belediyesi'nin, Boztepe Mahallesindeki tek ve 2 katlı müstakil yaklaşık olarak 50 kadar bina için, konut olarak kullanılmasının yapısal risk oluşturduğu gerekçesiyle aldığı yıkım kararına yürütmeyi durdurma kararı geldi.

Çankaya Belediyesi'nden Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasının imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çankaya Belediyesi tarafından  Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasının imara açılmasına ilişkin açıklama geldi ve kamu yararına aykırılıklar olduğu belirtildi. İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

Çankaya Belediyesi'nden 21.7 milyon TL'ye satılık 18 gayrimenkul!

Çankaya Belediyesi, Ankara ili, Çankaya ilçesinde yer alan 18 gayrimenkulü 21 milyon 747 bin TL'ye satıyor...

Sinpaş GYO Çankaya okulu ve arsası değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Mühye mahallesinde yer alan 29634 ada 9 parselde bulunan 7 katlı betonarme eğitim tesisi, okul ve arsasına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Çankaya Belediyesi ve TED işbirliğiyle inşa edilen yurt Haberi

Çankaya Belediyesi ve TED işbirliğiyle inşa edilen yurt

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çankaya'da açılışı gerçekleştirilen öğrenci yurdunun, üniversite öğrencilerinin barınma probleminin çözümüne katkı yapacağını belirterek, "İnanıyorum ki burada Mustafa Kemal Atatürk'e layık, çağdaş öğrenciler barınacak, çağdaş öğrenciler yetişecek ve yarının yöneticileri olacak." dedi. 


Çankaya Belediyesi ile Türk Eğitim Derneği (TED) Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen 420 kapasiteli öğrenci yurdunun açılışı gerçekleştirildi. Açılışa CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Seyit Torun, CHP milletvekilleri, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu katıldı. 


CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl, açılış töreninde yaptığı konuşmada, TED'in temellerini atanların, cumhuriyetin kurucuları olduğunu ifade etti. Bingöl, halen 38 ilde faaliyetleri süren TED'in, bunu Türkiye'nin en ücra köşelerine kadar yaygınlaştırması temennisinde bulundu. 


Açılışı gerçekleştirilen 5 yıldızlı otel konumundaki öğrenci yurdunun gurur verici olduğunu...