20 / 04 / 2024

Capacity AVM çekiliş sonuçları 2014

Capacity AVM çekiliş sonuçları 2014

Capacity AVM'nin çekilişi 14 Şubat'ta tamamlanmıştı. Capacity AVM çekiliş sonuçlarının yarın yayınlanması planlanıyor. Çekiliş sonucu 1 kişi Mercedes B180 ve 2 kişi Mercedes A180 kazanacak

ATO, AVM’leri canlandırmak için 3.5 milyon TL kaynak ayırdı!

AVM’leri canlandırmak için 3.5 milyon TL kaynak ayıran ATO’nun kampanya detayları da netleşiyor. Lüks otomobillerin de yer aldığı hediye çekilişleri yakında...

Capacity Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Bakırköy'ün en büyük alışveriş merkezi olan Capacity AVM bünyesinde 200 mağaza ve 217 marka barındırıyor. Peki, Capacity Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Capacity bayramda kaça kadar açık?

Capacity bayramda açık mı?

İstanbul Bakırköy'ün en büyük alışveriş merkezi olan Capacity AVM bünyesinde 200 mağaza ve 217 marka barındırıyor. Peki, Capacity bayramda açık mı? Capacity bayramda kaça kadar açık?

AVM'ler yılbaşı döneminde cazip hediyeler veriyor!

AVM'ler yılbaşı döneminde tüketiciyi çekmek için birbirinden cazip hediyeler veriyor. Otomobil çekilişleri adeta müşteri mıknatısı gibi iş görüyor. Kampanyalarda tatil ve cep telefonunun yanı sıra ev hediye eden bile var...

M1 Merkez Adana AVM'den araba kazanma şansı!

M1 Merkez Adana AVM’de bulunan tüm mağazalardan kampanya süresince toplam 150 TL’lik her alışverişe 1 çekiliş hakkı elde ederek Mercedes E250 kazanma şansı sizleri bekliyor.

Atakule AVM Dünya Turu çekiliş sonucu!

Atakule Alış Veriş Merkezi Dünya Turu Kampanyası çekilişi sonuçlanmış ve kazanan talihlilerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a bildirilen asil ve 5 yedek talihlinin isimleri...

Atakule AVM dünya turu çekilişi yapıldı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul tarafından Ankara'da inşa edilen Atakule AVM dünya turu çekilişi yapıldı.

Armada AVM çekiliş 2014!

Armada AVM, 31 Ekim-1 Mart tarihleri arasında yapacağınız toplamda her 100 TL’lik harcamalarınızla çekilişe katılma hakkı tanıyor. Çekiliş sonucu 1 kişiye beyaz 2014 model Jeep Cherokee hediye edilecek.

212 AVM otomobil çekilişi!

212 AVM otomobil çekilişi için katılım 12 Ocak 2015 tarihine kadar devam edecek. 1 kişiye Mercedes A180 hediye edilecek olan çekiliş sonuçları 25 Ocak'ta açıklanacak.

Marmara Park AVM Alfa Romeo Giulietta çekiliş sonuçları!

Marmarapark AVM çekiliş kampanyası 16 Ekim tarihli çekiliş sonucu açıklandı mı? Marmara Park AVM Alfa Romeo Giulietta çekilişinin sonucu nerede? Marmara Park AVM Alfa çekilişinde Romeo Giulietta kime çıktı?

Özdilek çekilişi İzmir Özdilek AVM'de gerçekleştirildi!

28 Mayıs-9 Ekim tarihleri arasında Özdilek alışveriş merkezlerinden, mağazalarından ve ozdilekteyim.com'dan aynı gün ve ve tek seferde 75 TL ve katları tutarında alışveriş yapanların katılma şansı yakaladığı çekiliş, İzmir Özdilek AVM'de gerçekleştirildi.

Capacity AVM'de Dünya Alzheimer Günü’nünde anlamlı gösteri!

Capacity AVM'de Dünya Alzheimer Günü’nünde anlamlı gösteri yapıldı. Alzheimer hastalığına dikkat çekmek amacıyla “21 Eylül Dünya Alzheimer Günü” kapsamında Capacity AVM’de gerçekleştirilen gösteri büyük beğeniyle izlendi.

Sanko Park AVM'nin ev talihlisi tapusunu aldı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), Edecan Group işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3 + 1 ev çekilişini kazanan Barış Yalçın, dairesinin tapusunu teslim aldı...

Capacity AVM çekiliş sonuçları 2014 Haberi

Capacity AVM çekiliş sonuçları 2014

Capacity AVM'nin çekilişi 14 Şubat'ta tamamlanmıştı. Her 100 TL’lik alışveriş size 1 çekiliş hakkı veren Capacity AVM çekilişi'nde sonuçlar yarın yayınlanacak.


Capacity AVM çekiliş hediyeleri:

1 kişi Mercedes B180

2 kişi Mercedes A180


Capacity AVM çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?

26 Şubat...