29 / 03 / 2024

Carlson Rezidor yeni otel

Carlson Rezidor yeni otel

Dünyanın en hızlı büyüyen otelcilik şirketlerinden Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye’de 7 otel açmaya hazırlanıyor.

İş dünyası Anadolu Yakası'na taşınıyor!

Rezidor Hotel Group’un Radisson Blu Hotel, İstanbul Asia ve Park Inn by Radisson İstanbul Ataşehir otellerinin Genel Müdürü Mustafa Gültekin, "Yeni projeler için değil, faaliyette olan ancak göreceli olarak performansı düşük olan oteller de bünyemize katılabilir." dedi.

Carlson Rezidor Hotel Group, İstanbul'da 4 otel açacak!

Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye'de 7 otel açacak. Otellerin dördü İstanbul, biri İzmir diğer ikisi ise Diyarbakır ve Samsun'da yer alıyor.

Carlson Rezidor Hotel Group Türkiye'de 7 otel açmaya hazırlanıyor!

Dünyanın en hızlı büyüyen otelcilik şirketlerinden Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye’de 7 otel açmaya hazırlanıyor.

Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık açılışa hazırlanıyor!

Rezidor'un beşinci oteli Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık, 2017’nin ikinci çeyreğinde hizmet vermeye başlayacak.

Rezidor Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Rezidor Otelcilik Anonim Şirketi, Knut Jan Kleıven Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ingrıd Jenny Wınkler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve S.Gösta Andreas Fondell Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Sarıyer'de kuruldu.

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

Carlson Rezidor Otel Grubu'nun yatırım hedefinde Türkiye var!

Carlson Rezidor Otel Grubu’nun bir üyesi ve dünya çapında en dinamik otel şirketlerinden biri olan Rezidor Otel Grubu, globaldeki, bölgedeki ve Türkiye'deki faaliyetlerini, yeni yatırımlarını, büyüme stratejisini ve hedeflerini açıkladı.

Carlson Rezidor, Türkiye'deki ilk rezidansı hayata geçirecek!

Dünyanın en büyük otel gruplarından Carlson Rezidor, Türkiye'deki ilk rezidansı Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir'i hayata geçirecek.

Carlson Rezidor Türkiye'deki ilk rezidansını 2016'da açacak!

Carlson Rezidor, Türkiye’deki ilk rezidansını 2016’da açmaya hazırlanıyor. Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir’in 171 dairesiyle, 2016’nın ikinci yarısında hayata geçirilmesi planlanıyor.

Carlson Rezidor Türkiye'deki ilk rezidansını açacak!

Dünyanın en büyük otel gruplarından Carlson Rezidor, Türkiye'deki ilk rezidansını 2016'da açmaya hazırlanıyor.

GROHE ve Carlson Rezidor Hotel bilinçli su kullanım toplantısı düzenledi!

GROHE ve Carlson Rezidor Hotel Group, otelcilik sektöründe sürdürülebilir su kullanımını desteklemek üzere gerçekleştirdikleri işbirliği çerçevesinde düzenlenen 2. Su Atölyesi’nde otellerde su kullanımında tasarruf sağlayacak yöntemleri tartıştılar.

Park Inn by Radisson Otel'i açıldı!

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Carlson Rezidor, ‘Park Inn’ markasını Türkiye’ye taşıdı. Basın Ekspress yolu üzerinde konumlanan ‘Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport’ oteli hizmete açıldı.

Carlson Rezidor ‘Park Inn’ Türkiye’de!

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Carlson Rezidor, ‘Park Inn’ markasını Türkiye’ye taşıdı. Basın Ekspress yolunda konumlanan ‘Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport’ oteli açıldı.

Carlson Rezidor yeni otel Haberi

Carlson Rezidor yeni otel

Dünyanın en hızlı büyüyen otelcilik şirketlerinden Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye’de 7 otel açmaya hazırlanıyor. Açılacak otellerin 4’ü İstanbul, 1’i İzmir diğer 2’si ise Diyarbakır ve Samsun’da yer alıyor ve grubun Türkiye’nin seçkin destinasyonlarındaki marka varlığını güçlendiriyor.


Rezidor Hotel Group Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Bölgesi Başkan Yardımcısı Mark Willis şu açıklamada bulundu: “2017, Grubumuz için hem otel açılışlarının yılı, hem de çok heyecanlı bir dönem olacak. Türkiye’de açılacak 7 otelle, son birkaç yıldır ekibimizin yaptığı çalışmaların meyvelerini ve otel sahiplerinin bize duydukları güveni görüyoruz. Özellikle, Türkiye gibi önemli bir pazarda büyümeye devam ediyor, bölgedeki coğrafi varlığımızı genişletmekten memnuniyet duyuyoruz. İkonik ve şık Radisson Blu, yeni bir enerjiye sahip olan ekonomik Park Inn by Radisson yeni destinasyonlara geliyor.”


Willis...