28 / 03 / 2024

carpe diem evlerinde icradan satılık daire

carpe diem evlerinde icradan satılık daire

İstanbul Carpediem Sitesi'ndeki villa 21 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Evlerinde kira almadan kaynanalarını, amca, dayı, hala, teyze, yeğenlerini oturtanlara vergi şoku! Resmen açıklandı! 

Evi olanlar için bir son dakika açıklaması geldi. Evlerinde kira almadan kaynanalarını, amca, dayı, hala, teyze, yeğenlerini oturtanların da bu vergiyi ödemesi gerekiyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?

TOKİ evleri kaç para 2022? TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı? soruları gündemde yer alıyor. İşte araştırılan detaylar!

TOKİ evlerinde banka komisyonu var mı?

TOKİ evlerinde alt gelir grubuna üretilen konutlar için ilanda belirtilen miktarda peşinat alınıyor. Peşinat sözleşme sırasında aracı bankaya yatırılıyor. Peki bankaya komisyon ne kadar veriliyor?

Şırnak'ta terör mağdurları yeni yıla yeni evlerinde girdi!

Şırnak'ta hayata geçirilen konutlara yerleşen terör mağduru aileler, yeni yılı konforlu evlerinde karşılamanın mutluluğunu yaşıyor...

Türk mimar Ahmet Yılmaz'ın büyük başarısı!

ATÇILIK konusunda dünyanın en önemli ülkelerinden biri olan Hollanda’da Milli Binici Efe Siyahi’nin çiftliği Carpe Diem, Türk mimar Ahmet Yılmaz tarafından dizayn edildi. Mimar Yılmaz, Binicilik Hollanda Milli Takımı antrenörünün kendi çiftliğini de çizeceklerini söyledi.

Carpe Diem İnşaat Yatırım Tarım Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carpe Diem İnşaat Yatırım Tarım Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Engin Koç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Artık sizin de Boğaz'ın en prestijli evlerinde oturmanızın vakti gelmedi mi?

Beykonak Evleri projesi satışlarına "Artık sizin de Boğaz'ın en prestijli evlerinde oturmanızın vakti gelmedi mi?" sloganıyla devam ediyor. Projede fiyatlar 832 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Muhtaç Ailelere Ev projesi kapsamında 39 aile Kurban Bayramı'na yeni evlerinde girecek!

Başkale Kaymakamlığınca hazırlanan "Muhtaç Ailelere Ev" Projesi kapsamında, ilçe merkezi ve köylerdeki 39 aile, Kurban Bayramı'na yeni evlerinde girecek.18 ailenin evinin olmadığı, 21 ailenin ise evlerinin kullanılamaz durumda olduğu belirlendi...

Türk halkının yüzde 85'i evlerinde su ve elektrik tasarrufunu önemsiyor!

Grohe tarafından gerçekleştirilen Türkiye ’ de Su Kullanımı Araştırması’na göre; Türk halkının yüzde 85 ’i evlerinde su ve elektrik tasarrufu sağlayan ürünlere sahip olmayı önemsiyor...

Sancaktepe Sarı Evlerinde 294 bin TL'ye 3+1!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de konumlandırılan projede, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon ve 4 oda 2 salon daire tipleri yer alıyor. Sancaktepe Sarı Evlerinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 294 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Banu Altay: Araplar, evlerinde Osmanlı mimarisinden etkiler görmek istiyor!

Konut yatırımlarında Türkiye'yi markaja alan Arapların lüks ve ihtişamlı projeleri tercih ettiğini belirten mimarlık ofisi sahibi Banu Altay, "Osmanlı'dan etkilenen Araplar, evlerinde Osmanlı mimarisinden etkiler görmek istiyor" dedi.

Ordu'daki üçüz nineler Emine Erdoğan'ın desteği ile yaptırılan evlerinde!

Ordu'daki üçüz nineler Emine Erdoğan'ın desteği ile yaptırılan evlerinde. Ordulu üçüz nineler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın destekleriyle yaptırılan yeni evlerinde ilk kışı üşümeden geçiriyor...

Dernekkırı Prefabrik evlerinde yaşayan depremzedeler kapı dışarı edildi!

1999 yılında, Adapazarı'nda yaşanan depremde zarar gören ailelerin ikameti için yaptırılan Dernekkırı Prefabrik evlerinde 14 senedir yaşayan depremzedeler kapı dışarı edildi. Depremzedeler, Başbakan Erdoğan'dan yardım istedi.

carpe diem evlerinde icradan satılık daire Haberi

carpe diem evlerinde icradan satılık daire

İstanbul Çekmeköy Carpe Diem Sitesi 'nde yer alan villa 1 milyon 600 bin lira muhammen bedelle satışa çıkacak. İhale 21 Haziran 2013 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için