29 / 03 / 2024

Car­re­fo­ur­SA

Car­re­fo­ur­SA

'Tür­ki­ye'ye gü­ve­ni­yo­ruz' di­yen ­Car­re­fo­ur­SA 21. mağazasını Sanko Park'ın içinde açtı

İŞKUR açıkladı! Hastane ve sağlık kurumlarına kadın erkek personel alınacak...

Hastane personel alımlarına hakkında yapılan açıklama kapsamında, aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden hastane personeli alımı başladığı açıklandı. Buna göre, hastane ve sağlık kurumlarına 18-57 yaş arası kadın erkek personel alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalar için yeni süreç başladı! Ekip kurulacak, masraf ve zaman kaybı olmayacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, orta hasarlı binaların güçlendirme süreçlerinin daha sağlıklı ilerlemesi noktasında yeni bir model ortaya koyduklarını açıkladı ve şehirdeki çalışmaları tek tek anlattı. Peki orta hasarlı binalar için neler değişti?

Rapor ve reçete için artık hastaneye gitmeye gerek kalmayacak! Sağlık Bakanı Koca yeni sistemi açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık sistemine yönelik yeni düzenlemeleri açıkladı. Koca, 'reçete' ve 'rapor' için vatandaşların hastanelere gitmesine gerek kalmayacak.

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat! ING Bankası çok kısa süre önce açıkladı!

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat... ING Bankası çok kısa süre önce açıkladı... ING, müşterilere 10.000 TL'ye kadar faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans fırsatı sunuyor...

İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Döviz kurları kısa süre içinde dengeye gelecek!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, döviz kurlarının bir geçiş döneminin ardından, kısa süre içinde dengeye geleceğini öngördüklerine dikkat çekti. 

İşte iPhone pilinizin daha uzun süre dayanmasını sağlamanın yolu

Her yeni iOS güncellemesi yayınlandığında, birçok kullanıcı kaçınılmaz olarak pil ömrünün hızlı bir şekilde tükenmesiyle karşılaşır.

Tüp kullananların dikkatine! Aygaz bu şartı yerine getirene 240 TL iade ediyor!

Aygaz, tüp kullanıcılarına müjdeli haberi duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, belirli şartları sağlayan tüp kullanıcılarına 240 TL iade yapılacak.

Prefabrik evde kışın oturulur mu? Prefabrik ev çürür mü?

Prefabrik evler diğer betonarme yapılara göre çok kısa sürede arsa üzerine inşa edilmektedir. Peki Prefabrik evlerin özellikleri nelerdir? İşte detaylar!

Arnica Violet Ütü en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Ergonomik tasarımıyla ütüleme işini kolaylaştıran Arnica Violet 2600 Plus Şok Buharlı Mavi Ütü, sahip olduğu fonksiyonlarla güçlü buhar ve uzun süre kullanım sağlıyor. Peki, Arnica Violet, seramik tabanlı mı? Arnica Violet özellikleri ne? İşte detaylar...

Depremde en çok hangi katlar zarar görür? Depremde binanın ilk neresi çöker? Bir bina depremde neden çöker?

Kahramanmaraş merkezli ve ülkenin yüreğine ateş saçan depremlerden sonra vatandaşlar depremde nerelerin güvenli olduğu ve binada ilk nerelerin çökeceği araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Ege Bölgesi için son dakika deprem uyarısı: 3 il çok riskli!

Doç. Dr. Tahir Gönen, Ege Bölgesi'nden geçen fay hatlarının Kuzey Anadolu'daki fay hatlarına göre daha kısa olduğunu dile getirerek, Ege Bölgesi'ndeki faylar kısa olduğu için çok uzun süreli depremler beklenmediğini söyledi. Doç. Dr. Tahir Gönen ayrıca riskli olan illeri de açıkladı.

Altus bulaşık makinesi bulaşıkların kirlilik düzeyine göre yıkama yapar! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kirlilik düzeyine göre yıkama sağlayan Altus bulaşık makinesi 5 farklı yıkama programı ile bulaşık makinesini değiştirmek isteyenlerin karşısına çıkıyor. Su taşma emniyeti ve çocuk kilidi bulunan bulaşık makinesi mutfaklarda çokça tercih edilen beyaz eşya oluyor.

Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

 Saçlarınıza şekil vermek yada kurutmak için fön makinesine mi ihtiyacınız var? Johnson tam size göre  Peki Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Car­re­fo­ur­SA Haberi

Car­re­fo­ur­SA
Car­re­fo­ur­SA Ge­nel Mü­dü­rü Vi­ca­ire ve San­ko Holding Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Ab­dul­ka­dir Konukoğ­lu'nun aç­tı­ğı hi­per­mar­ket­te gı­da­nın ya­nı sı­ra elek­tro­nik­ten teks­ti­le, mo­bil­ya­dan kırtasiye­ye ka­dar 50 bin­den faz­la ürü­n sa­tı­lı­yor.

Gü­ney­do­ğu ve Do­ğu Ana­do­lu Böl­ge­si­nin en bü­yük alış­ve­riş ve eğ­len­ce mer­ke­zi olan San­ko Park Alış­ve­riş Mer­ke­zi'nin için­de hiz­me­te gi­ren Car­re­fo­ur­SA hi­per­mar­ke­ti, dün ya­pı­lan tö­ren­le açıl­dı. Top­lam 9 bin 500 met­re­ka­re­lik sa­tış ala­nın­da, 230 ki­şi­lik per­so­ne­li ve 42 ka­sa­sıy­la haf­ta­da ye­di gün Ga­zi­an­tep hal­kı­na hiz­met ve­re­cek olan hi­per­ma­ke­tin açı­lış tö­re­nin­de ko­nu­şan Car­re­fo­ur­SA Ge­nel Mü­dü­rü Vi­ca­ire, “Tür­ki­ye'nin ge­le­ce­ği­ne gü­ve­ni­miz tam. Ya­tı­rım­la­rı­mız ve bü­yü­me­miz de­vam ede­cek” de­di. Vi­ca­ire, 21. ma­ğa­za­la­rı­nın ar­dın­dan çok ya­kın­da Te­kir­dağ ma­ğa­za­sı­nın da hiz­me­te açı­la­ca­ğı­nı bil­dir­di. San­ko Hol­ding Baş­ka­nı Ab­dul­ka­dir Ko­nu­koğ­lu da Gü­ney­do­ğu ve Do­ğu Ana­do­lu Böl­ge­si­nin en bü­yük alış­ve­riş ve eğ­len­ce mer­ke­zi...