25 / 04 / 2024

Çarşamba 15 Temmuz Demokrasi Otogarı

Çarşamba 15 Temmuz Demokrasi Otogarı

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirket portföyünde yer alan Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin isim değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Dolar ve eurodan yeni rekor geldi! 15 Kasım Çarşamba dolar ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? Son dakika döviz kurları

Yukarı yönlü hareket eden dolar ve euro/TL kuru güne yeni rekorla başladı. Peki bugün dolar/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? 15 Kasım 2023 Çarşamba güncel döviz kurları.

Borsa İstanbul'dan dev sürpriz: 19 Temmuz Çarşamba günü Borsa İstanbul'da en hızlı yükselen hisseler!

Dün banka hisseleri düşerken, bugün yükseliş yaşandı. Piyasalar, TCMB'nin faiz kararı öncesi beklentilere göre hareket ediyor. Dolar istikrarını korurken, altın geriledi. İşte 19 Temmuz Çarşamba günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisseler...

15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi? 15 Temmuz resmi tatil mi?

Kamuda görevli olan birçok vatandaş 15 Temmuz resmi tatil mi? diye sorgularken, vatandaşlar ise 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi? sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba brent petrol yükseldi mi, düştü mü?

Brent petrolün varil fiyatı dün 79,50 dolara kadar yükselşrken, günü 79,40 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba brent petrol yükseldi mi, düştü mü? İşte güncel brent petrol varil fiyatı.

Dolar/TL kuru bugün ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba dolar/TL alış satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta Cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerinin ardından sert düşüş yaşayan dolar/TL kuru ne kadar oldu? Bugün dolar ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba dolar/TL alış satış fiyatı.

Altında hareketlilik başladı! Gram altın yükseliyor! 12 Temmuz Çarşamba canlı altın fiyatları

Haftanın üçüncü işlem gününde altında hareketlilik başladı. Gram altın yükseliyor. Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 12 Temmuz Çarçamba canlı altın fiyatları.

Euro/TL bugün ne kadar? 5 Temmuz Çarşamba euro kaç lira? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı

Döviz kurları seçimlerin ardından değer kaybeden Türk Lirası karşısında yükselmeye devam ediyor. Dolar güne 26,06 TL'den başlarken euro/TL bugün ne kadar?  5 Temmuz Çarşamba euro kaç lira? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı.

Benzine ve motorin fiyatlarında beklenmedik gelişme! İşte 15 Mart Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar? Motorin kaç TL? Akaryakıt fiyatlarına zam mı yoksa indirim mi gelecek? İşte 15 Mart Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 15 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı yoksa indirim mi gelecek? Akaryakıtta son durum ne? İşte 15 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine 2.15 TL, motorine 1.90 TL indirim müjdesi! Çarşamba pompaya yansıyacak! PO, BP, Opet 7 Aralık 2022 fiyat listesi

Brent petroldeki büyük düşüş akaryakıt fiyatlarını da etkileyecek. Çarşamba gecesinden itibaren geçerli olacak şekilde benzine 2.15, motorine 1.90 lira indirim yapılacağı belirtildi. İşte Opet, BP, Shell, Petrol Ofisi ve Total 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Piyasalar çarşamba gününe kilitlendi! Dolar, altın, enflasyon...

Dolar/TL kuru yıl içi zirvelerinde hareket ederken, 3 Temmuz Çarşamba günü açıklanacak olan Temmuz 2022 enflasyon verisi merak ediliyor. Enflasyon rakamlarının yüzde 80’in üzerinde gelerek on yılların rekorunu kırması beklenmekte.

ŞOK Market Çarşamba aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! İşte 27 Temmuz 2022 ŞOK aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi

ŞOK Market'in 27 Temmuz Çarşamba aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki, bugün ŞOK Markete hangi aktüel ürünler gelecek, aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar olacak? İşte ŞOK Market aktüel ürünler kataloğu 27 Temmuz 2022 fiyat listesi.

27 Temmuz 2022 A101 kataloğu! 27 Temmuz Çarşamba A101 kataloğu yayınlandı mı?

A101 yeni yayınlanan aktüel ürün kataloğu yayınlandı. İşte 27 Temmuz Çarşamba A101 ürün kataloğu!

Çarşamba 15 Temmuz Demokrasi Otogarı Haberi

Çarşamba 15 Temmuz Demokrasi Otogarı

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirket portföyünde yer alan Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin isim değişikliği hakkında açıklama yaptı. 


Açıklama:

Yönetim Kurulumuzun 28.07.2016 tarihli toplantısında, Şirketimiz aktifinde kayıtlı bulunan; 

Samsun İli Havza ilçesinde yer alan Havza Şehirlerarası Otobüs Terminalinin adının Havza 15 Temmuz Demokrasi Otogarı olarak değiştirilmesine,

Samsun İli Çarşamba İlçesinde yer alan  Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin adının Çarşamba 15 Temmuz Demokrasi Otogarı olarak değiştirilmesine

Karar...