18 / 04 / 2024

çarşamba kiralık gayrimenkul

çarşamba kiralık gayrimenkul

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba'da yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarında geri vites! Elinde avucunda altını olanlar dikkat! 13 Aralık Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları geçtiğimiz yüksek seviyelerden işlem görürken bu hafta geri vites yaptı. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?  13 Aralık Çarşamba altın fiyatları.

6 Aralık Çarşamba dolar/TL ne kadar oldu? Dolar yükselmeye devam edecek mi?

Dolar/TL kuru 6 Ocak Çarşmba günü de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Dün 28,94 liradan işlem gören dolar kuru güne nasıl başladı? Bugün dolar/TL kuru kaç lira? 6 Aralık Çarşamba dolar/TL kuru.

Yunanistan'daki kiralık gayrimenkullere İsrailli yatırımcılardan büyük talep!

Yunanistan'da kiralık gayrimenkul pazarı Gazzede'ki çatışmalar devam ederken İsrailli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.  

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Dolardan bir rekor daha! 4 Ekim Çarşamba dolar ne kadar? Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Dün TÜİK tarafından açıklanan 2023 Enflasyon rakamlarından sonra dolar kuru Türk lirası karşısında yükselişine devam etti. Yükselişine bugün de devam eden dolardan yeni rekor geldi.  4 Ekim Çarşamba dolar ne kadar? Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

Altında sert düşüş! Kıyıda köşede gram altını, çeyrek altını olanlar dikkat! 30 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 30 Ağustos Çarşamba günü yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın düştü mü, yükseldi mi? Elinde gram altını, çeyrek altını bile olanlar baksın! 30 Ağustos Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu? 

30 Ağustos 2023'te Borsa açık mı? Çarşamba günü borsada işlem yapılabilecek mi?

Yarın, 30 Ağustos Çarşamba günü, borsada işlem yapmayı düşünen kişiler Borsa İstanbul'un açık olup olmayacağı hakkında endişeler taşıyor. İşte 30 Ağustos 2023 yarın borsaların durumu...

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Son dönemin yeni dolandırıcılığı! Kiralık daire arayanlar evi görmeden kaparo ödemeyin! 

Kiralık ev arayanların dikkat etmesi gereken önemli bir unsur var. İstanbul’un bir semtinde son aylarda ‘sahte kiralık daire’ ilanlarıyla dolandırılan kişilerin olduğu ileri sürülüyor. Mağdur olanlardan bazılarının savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Gayrimenkul danışmanları önemli bir uyarı yaptı.

GYODER, deprem bölgesindeki konut piyasasını analiz etti: Satılık ve kiralık konut fiyatları arttı! 

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 1. Çeyrek Raporu’nda Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin satılık ve kiralık konut sektörüne etkileri değerlendirildi. İşte sektörde merakla beklenen o rapordaki veriler... 

Şok marketten 7 sayfalık indirimli aktüel ürünler kataloğu; 24 Mayıs Çarşamba günü raflarda olacak

Şok market 24 Mayıs Çarşamba  indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. 7 sayfa olarak yayımlanan katalogta yiyecekten giyime, teknolojik ürünlerden temizlik ürünlerine, ev eşyalarından oyuncağa kadar pek çok ürün indirimli olarak yer aldı.

çarşamba kiralık gayrimenkul Haberi

çarşamba kiralık gayrimenkul

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba'da yer alan gayrimenkulü 6 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verecek. İhale 14 Ocak 2020'de gerçekleştirilecek.


TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEKTİR
Çarşamba Belediye Başkanlığından:
1 - İhalenin Konusu:
Mülkiyeti Belediyemize ait, İlçemiz Sarıcalı Mahallesi,46 ada 3 nolu parselde kayıtlı, 4030 m² yüzölçümlü taşınmazın üzerinde bulunan; 443 m² yüzölçümlü iki katlı bina restoran-cafe olarak kullanılması ve restoran-cafe’ye ekli bulunan, ekli vaziyet planında gösterilen toplam 685 m² (295 m² + 390 m²) yüzölçümlü açık alan 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45 Maddesi gereğince açık teklif usulü ile 10 yıl süre ile kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartılmıştır.
2 - İhalenin yapılacağı yer, tarihi, saati ;
İhale Belediye Hizmet Binası Encümen Salonunda 14.01.2020 Salı günü saat 10'de başlayacak olup, Belediye...