19 / 04 / 2024

Çatalca Belediyesi tarla kiralama ihalesi

Çatalca Belediyesi tarla kiralama ihalesi

Çatalca Belediye Başkanlığı, 26 adet taşınmazı kiralamak üzere ihaleye çıkardı. Çatalca Belediyesi'nin kiralayacağı taşınmazlar arasında işhanında dükkan, konut, tarla, çayır, park ve cep sineması bulunuyor... İşte o ihalenin yeri ve tarihi...

1 Ocak 2019'dan bu yana dolar 5.68 kat, altın 9.16 kat kazandırırken Çatalca'daki tarla 30 kat kazandırdı!

Altın ve dolar rekor üstüne rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 1 Ocak 2019'dan bu yana dolar 5.68 kat, altın 9.16 kat kazandırırken Çatalca'daki tarla 30 kat kazandırdığını açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Midyat Belediyesi 3 adet arsayı satışa çıkardı! İşte yüzölçümü bilgileri ve fiyatı...

Mardin Midyat Belediyesi, 2’si tarla olmak üzere toplam 3 adet arsayı satışa çıkardı. Tarlaların imarsız ve diğer arsanın da A-2 imarlı olduğu öğrenilirken, ihale tarihinin 2 Kasım olmasına karar verildi.

Çatalca Belediyesi 5 arazi satacak! İstanbul'da arazi arayanlar dikkat!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 5 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çatalca'da 5 bin 113 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi yarın! 

Çatalca Belediyesi, İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Kabakça Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Çatalca Kabakça Mahallesinde yer alan arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar? 

Çatalca Belediyesi 3 arazi satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arazilerin alanları 17 bin 170 metrekare ile 32 bin 796 metrekare arasında değişiyor. 

Çatalca Merkez 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre Çatalca ilçesi, Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Akhisar Belediyesi'nden 57 adet gayrimenkul kiraya verilecek!

Akhisar Belediyesi'nden 57 adet gayrimenkul kiraya verilecek. Kiraya verilecek gayrimenkuller arasında büfe, arsa, konut, dükkan, tarla ve zeytinlik alanları yer alıyor.

Çatalca Kaleiçi Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı değişikliğine itiraz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Çatalca ilçesi, Kaleiçi Mahallesi, 250 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliklerine itiraz askıya çıkarıldı.

İzmir Bergama'da 17 tarla 445 bin 920 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir ili, Bergama ilçesi, Dağıstan, Ahmetbeyler, Aşağıkırıklar, Tekkedere, Kadıköy ve Alibeyli mahallelerinde yer alan 17 tarla 445 bin 920 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Çatalca'da modern ticaret merkezi inşa ediliyor!

İlçe genelinde yatırımlarına ara vermeyen Çatalca Belediyesi, ticaret merkezi inşaatı için çalışmalarını hızlandırdı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Çatalca Millet Bahçesi'nde son durum!

Çatalca Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan millet bahçesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner millet bahçesi projesinde son durumu aktardı.

Çatalca'ya 22 derslikli ortaokul inşa ediliyor!

İstanbul Çatalca Belediyesi, Çanakça Mahallesi'nde depremde risk taşıması nedeniyle yıkılan okulun yerine 22 derslikli okul inşa ediyor.

Çatalca'da spor adası için çalışmalar başladı! 

Çatalca Belediyesi ilçeye yeni bir spor kompleksi kazandırmak için çalışmalara başladı. Kompleks içerisinde yüzme havuzu ve çok amaçlı spor salonu yer alacak.

Çatalca Belediyesi tarla kiralama ihalesi Haberi

Çatalca Belediyesi tarla kiralama ihalesi

Çatalca Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait toplam 26 taşınmazı ayrı ayrı ihale yoluyla kiralayacak. Çatalca Belediyesi'nin kiralayacağı taşınmazlar arasında işyeri, dükkan, konut, park alanı, tarla, çayır ve cep sineması da bulunuyor. 


Çatalca Belediyesi, kiralama ihalesi 4 Kasım 2014 Salı günü saat 10:00'da 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesine göre, Çatalca Belediye Başkanlığı Encümen salonunda açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek.


İşte Çatalca Belediyesi tarafından kiralanacak taşınmazlar ve muhammen bedelleri;



Çatalca Belediyesi ihale ilanını indirmek için tıklayın!


Emre Kulcanay /...