28 / 03 / 2024

çatalca meydan düzenleme çalışmaları

çatalca meydan düzenleme çalışmaları

Altyapı, asfalt, meydan ve park çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Çatalca’nın köylerini ziyaret eden Başkan Kadir Topbaş, “Bütün köylere biyolojik arıtma yapıyoruz ve çöplerini günlük topluyoruz. Çevrecilik budur” dedi.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Bahçelievler Şirinevler Meydan Düzenleme Projesi imar planı askıda!

Bahçelievler ilçesi, Şirinevler Meydan Düzenleme Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Şişhane Meydanı düzenlemesi görenleri şaşkına çevirdi!

Şişhane Meydanı’nda bir süredir süren meydan düzenleme çalışması geçtiğimiz aylarda tamamlandı, ortaya çıkan manzara görenleri şaşkına çevirdi.

Odunpazarı Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamam!

Eskişehir Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamamlandı. Proje Londra'da LEAF ödüllerinde Yılın Kentsel Tasarımı seçilmişti...

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi tamamlanıyor!

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi’nde incelemelerde bulunan Başkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ağva yatırımlarına dikkat çekti.

Ulus Meydanı ve Çevre Düzenleme Projesi'nde son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Ulus Meydanı ve Çevre Düzenleme Ulaşım Projesi”nin ön hazırlığının yapılması için Belediye Meclisi’nden yetki aldı.

Düzce Konuralp Tarihi Kent Meydanı görücüye çıkıyor!

Düzce Belediyesi AB Proje Ofisi tarafından hazırlanan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’ndan (MARKA) hibe almaya hak kazanan “Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi” için tanıtım toplantısı yapılacak.

Kabataş İskeleleri ve Meydan Düzenleme projesi için kamulaştırma!

İstanbul Beyoğlu ilçesinde bulunan bazı taşınmazların Beyoğlu Kabataş İskeleleri ve Meydan Düzenleme Projesi kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Taksim Meydanı'ndaki düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Taksim Meydanı'ndaki düzenleme çalışmaları dolayısıyla bir süreliğine yerinden sökülen direğin dikilmesinin ardından dev Türk bayrağı yeniden dalgalanmaya başladı.

Taksim Meydanı düzenleme çalışmalarında son durum ne?

Taksim Meydanı Çevre Düzenlemesi çalışmaları aralıksız devam ediyor, çalışmalar kapsamında Mete Caddesi Yağmursuyu Hattı İletim Kanalı yapılacak, iki etapta yapılması planlanan çalışmaların 1. Etabı 15 Şubat 2016 Pazartesi günü başlayacak

Melikgazi Kıranardı meydan düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kıranardı Meydan Düzenleme ve tek tip dükkan düzenleme çalışmasının tamamlandığını söyledi. Meydan düzenlemesi, Erciyes’e yakışır oldu.

Silivri Selimpaşa Meydanı'na yeni düzenleme!

Silivri Belediyesi Selimpaşa Meydan Düzenleme çalışmaları kapsamında Selimpaşa Meydanı genişletilerek seyir terasları, dinlenme alanları ve parklarıyla modern bir görünüme kavuştu.

Üsküdar Meydan Düzenleme Projesi'nde son durum ne?

Üsküdar Meydanı'nda Marmaray İstasyonu inşası sırasında yapılan kazılarda çok sayıda eser ve mimari yapı bulunmuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesince yürütülen Üsküdar Meydan Düzenleme Projesi'nde müze devre dışı bırakıldı.

çatalca meydan düzenleme çalışmaları Haberi

çatalca meydan düzenleme çalışmaları


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, altyapı, meydan ve park çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Çatalca’nın köylerini ziyaret etti. Kendi kullandığı arabayla köyleri gezen Başkan Kadir Topbaş'a İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Feyzullah Kıyıklık ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. Çatalcalılar tarafından büyük misafirperverlikle karşılanan Başkan Kadir Topbaş, vatandaşlarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı isteklerini geri çevirmedi.


İlk olarak Subaşı köyünü ziyaret eden Başkan Kadir Topbaş’a köylüler büyük ilgi gösterdi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Topbaş, köyün gençlerinin taleplerini geri çevirmeyerek 1,3 milyon TL’ye mal olacak bir futbol sahasının sözünü verdi.


Buradan Yazlık Köyü’ne geçen Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan futbol sahasının açılışını çocuklarla birlikte gerçekleştirdi. Köyün İBB tarafından yenilenen camisinin temel atma törenine de katılan Başkan Topbaş, çocuk...