29 / 03 / 2024

çatalca park çalışmaları

çatalca park çalışmaları

Altyapı, asfalt, meydan ve park çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Çatalca’nın köylerini ziyaret eden Başkan Kadir Topbaş, “Bütün köylere biyolojik arıtma yapıyoruz ve çöplerini günlük topluyoruz. Çevrecilik budur” dedi.

Buca'da Park 1928 çarşı merkezi için çalışmalar başladı!

İzmir Buca'da Bucaspor’a ait olan Cemil Şeboy Tesisleri’nde dünyaca ünlü markalarının bulunacağı çarşı projesini hayata geçirmek için çalışmalar başladı. 

Esenyurt, Avcılar ve Silivri'de hasar tespit çalışmaları sürüyor!

Esenyurt, Avcılar ve Silivri'de belediye ekiplerinin hasar tespit çalışmaları sürüyor. Silivrispor-Manisaspor maçı, Silivri Stadı'nın deprem sonrası tedbir amaçlı kapatılması nedeniyle Çatalca Stadı'nda oynanacak...

Çerkezköy–Subaşı Yolu için çalışmalar başlıyor!

Silivri ve Çatalca İlçesi sınırları içerisinde yapılması planlanan Çerkezköy–Subaşı Yolu için çalışmalar başlıyor. Planlanan yolun toplam uzunluğu 36 kilometre olarak belirlendi...

Ataköy Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ataköy'de yapımına başlanılan Millet Parkı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Baruthane arazisi üzerinde başlayan inşaatın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Gölbaşı'ndaki bir parktaki kanal çalışmaları TBMM'de!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki bir parktaki kanal çalışmalarına ve parkın kullanıma açılmaması sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Hacı Osman Korusu park çalışmaları 2018'de başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü tarafından alınan bilgilere göre Hacı Osman Korusu'na yapılacak olan Sarıyer'in Dev Bölge Parkı için gerekli izinlerin çıkmasından sonra 2018 yılı içerisinde çalışmalar başlayacak... 

Ordu, sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi olacak!

Ordu Rüsumat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi kapsamındaki çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kartepe Belediyesi’nin kent projelerinde çalışmalar devam ediyor!

Kartepe Belediyesi’nin, Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahallelerini birleştiren, Ertuğrul Gazi Parkı ile bir kompleks olarak düşünülen Kanal Park Projesi ve Kanal Park Yürüyüş Yolu’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Ordu sahil yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu sahilini genişletip yeni bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Rusümat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi için çalışmalar devam ediyor.

Bayburt Kaleardı Şehir Parkı'nda çalışmalar sürüyor!

Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Nevşehir Botanik Park çalışmaları başladı!

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Erkek ve Kadın Spor Kondisyon Merkezi’nin ilerisinde Botanik Park çalışmalarına başladı...

Uşak Kent Park çalışmaları sürüyor!

Uşak Kent Park projesinde çalışmalar sürüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Sportif Kulübü yetkilileri Kent Park projesini inceledi.

Trabzon Meydan Parkı'ndaki çalışmalar tamamlandı!

Yatırımlarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meydan Parkı II. etap kentsel yenileme çalışmalarını tamamladı. Parkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak.

çatalca park çalışmaları Haberi

çatalca park çalışmaları


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, altyapı, meydan ve park çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Çatalca’nın köylerini ziyaret etti. Kendi kullandığı arabayla köyleri gezen Başkan Kadir Topbaş'a İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Feyzullah Kıyıklık ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. Çatalcalılar tarafından büyük misafirperverlikle karşılanan Başkan Kadir Topbaş, vatandaşlarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı isteklerini geri çevirmedi.


İlk olarak Subaşı köyünü ziyaret eden Başkan Kadir Topbaş’a köylüler büyük ilgi gösterdi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Topbaş, köyün gençlerinin taleplerini geri çevirmeyerek 1,3 milyon TL’ye mal olacak bir futbol sahasının sözünü verdi.


Buradan Yazlık Köyü’ne geçen Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan futbol sahasının açılışını çocuklarla birlikte gerçekleştirdi. Köyün İBB tarafından yenilenen camisinin temel atma törenine de katılan Başkan Topbaş, çocuk...