24 / 04 / 2024

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları İstanbul’da gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı’nda buluştu. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, gayrimenkulde küresel piyasalara açılmanın tam zamanı olduğunu söyledi..

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abit Yiğit Tırış tarafından kuruldu.

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Emin Acar tarafından kuruldu. 

Uts Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Uts Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurt tarafından kuruldu.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Bilgehan Parlak tarafından kuruldu.

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi kuruldu!

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Yu Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Erkan Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gül tarafından kuruldu.

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Cathay Group, Altın Emlak ile iş birliği yapıyor!

Cathay Group, Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerin satış ve pazarlama süreçlerinde sektörde 20'nci yılını geride bırakan Altın Emlak ile iş birliği yapıyor...

Konut kredi faizlerinde devrim!

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Tuğsuz, "Uzun zamandır durgunluk yaşanan konut sektörü için çok önemli bir gelişme oldu. Ekonomide oluşan olumlu hava bankaların aldığı faiz indirimi kararlarıyla daha da iyi bir noktaya taşındı ve moraller düzelmeye başladı" dedi...

Mahmut Alper Tuğsuz: Konutta seneye arz açığı olacak!

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Tuğsuz, İstanbul’da 222 bin konut stoku kaldığına dikkat çekerek, “Enflasyon ve faizlerdeki düşme trendiyle birlikte bu en fazla bir yıllık stok demek. Bu yıl yeni projelere başlanmadığı takdirde gelecek yıl arz açığı yaşanacak" dedi...

İsmail Özcan, Cathay Group'un yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

Nokta Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Nokta Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri ve İşletmecilik Anonim Şirketi Şişli'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurt tarafından kuruldu. 

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz Haberi

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları İstanbul’da gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı’nda bir araya geldi. Konferansta “Türk Proje Geliştiricilerinin Yurt dışı Yatırımları” konulu bir konuşma yapan Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden biri olan muazzam güçlü sektörümüzün verdiği güçle şirketlerimizi uluslararası piyasalara açmalı, küresel bir vizyonla projeler geliştirmeliyiz” dedi.

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, İnşaat ve Konut Konferansı’nda gerçekleştirdiği konuşmada Türk proje geliştiricilerinin yurt dışı yatırımlarını ele alan bir konuşma yaptı. Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası piyasalara açılacak bilgi birikime kavuştuğunu söyleyen Tuğsuz, "Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden sektörümüzün verdiği güçle, şirketlerimizi uluslararası piyasalara açmak ve küresel bir vizyonla projeler geliştirmek Cathay Group olarak temel hedeflerimiz arasında yer alıyor. Küresel tecrübelerden öğreneceğimiz çok şey var. Uluslararası...