18 / 04 / 2024

CATHIC fuarı istanbul

CATHIC fuarı istanbul

CATHIC (Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı) 9-10 Haziran tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de düzenleniyor. Etkinlik, dünyanın farklı ülkelerinden 1000’in üzerinde katılımcıyı bir araya getirirken yeni iş ortaklıklarını teşvik etti.

Lamp, 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topladı!

TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılan 40. Yapı Fuarı İstanbul'da Lamp 83'ün tüm ürünleri beğeni topladı.

İstanbul Akıllı Şehir Fuarı 1-3 Haziran'da!

İBB, Fira Barcelona'nın da işbirliğiyle 1-3 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde, İstanbul Akıllı Şehir Fuarı ve Kongresi (Smart City Expo Istanbul) etkinliğini gerçekleştirecek.

Cityscape Uluslararası Gayrimenkul Fuarı İstanbul'da başlıyor!

Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı ilk kez kapılarını İstanbul'da açacak. İstanbul gayrimenkul pazarının prestjini artıracak olan fuar heyecanında son 2 güne girildi

13. Konya İnşaat Fuarı İstanbul'da gerçekleşti!

Tesisat inşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik önderliğinde düzenlenen 13. Konya inşaat Fuarı hazırlık ve tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı.

Cityscape Turkey 2016 Fuarı İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek!

Gayrimenkulün en önemli uluslararası platformları arasında yer alacak Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey’in ilki 24 – 26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Madencilik ve tünelcilik fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı!

Madencilik Teknolojileri Ekipmanları ve İş Makinaları Fuarı (Tunnel Expo Turkey) ile Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı (Mining Expo Turkey) İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı.

9. İstanbul Gayrimenkul Fuarı İstanbul'da gerçekleşti!

Türk, Arap ve dünya gayrimenkul sektörünün geleceğinin tartışıldığı 9. İstanbul Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi, İstanbul Hilton Convention Center'da gerçekleşti. Zirveye, Suudi Arabistan'dan gelen gayrimenkul yatırım firmaları katıldı.

MIPIM Fuarı İstanbul çadırına 96 metrekarelik İstanbul maketi!

MIPIM'e Türkiye’den iki uçak dolusu katılımcı gidecek. Fuarda kurulacak İstanbul çadırında şehrin 96 metrekarelik bir maketi de bulunacak..

Beton Fuarı İstanbul Fuar Merkezi'nde başladı!

TÜRKİYE Hazır Beton Birliği, sektörün en önemli buluşması olan Beton Fuarı'nın yedincisini hayata geçirdi. Beton 2015 Fuarı, 19 -21 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

EMITT Fuarı İstanbul'da 22 Ocak'ta başlıyor!

İstanbul, turizmde Doğu Akdeniz ve Avrasya'nın en büyük buluşması EMITT Fuarı'nda ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 19'uncusu düzenlenen fuarda Türkiye'nin doğa sporlarındaki turizm potansiyeline vurgu yapılacak.

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek!

SAMPAŞ, Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında akıllı kentler başlığındaki çalışmalarım ziyaretçilerle buluşturacak. SAMFAŞ, 11 14 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek

Fikri Işık, 37. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'u ziyaret etti!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği ’ nin davetlisi olarak " 37. Yapı Fuarı -Turkeybuild İstanbul ”u ziyaret etti...

37.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün liderlerini buluşturdu!

37.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün liderlerini buluşturdu. Yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’a 27 üye firması ile birlikte katılan ÇATIDER katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

CATHIC fuarı istanbul Haberi

CATHIC fuarı istanbul

Otel yatırımcıları için bu yıl İstanbul’da dördüncüsü düzenlenen etkinlik, başladığından bu yana dünyanın farklı ülkelerinden 1000’in üzerinde katılımcıyı bir araya getirirken yeni iş ortaklıklarını teşvik etti. CATHIC bu sene de mevcut veya planlama aşamasında olan turizm yatırımları için en uygun fırsatların bulunabileceği platform olarak öne çıkıyor.

CATHIC’de, bölgesel ve uluslararası yatırımcılar, operatörler ve hükümet yetkilileri bu heyecan verici piyasadaki en son trendleri, fırsatları ve zorlukları görüşmek üzere bir araya geliyor ve görüşmeler 70’in üzerinde sektör kıdemlisinden oluşan bir konuşmacı kadrosu tarafından yönetiliyor.

Dünyanın en çok turist alan 6. ülkesi olan ve denizden dağ tatiline, golf turizminden sağlık turizmine kadar turizmin her alt dilimini barındıran Türkiye’de konaklama sektöründe yatırıma duyulan ihtiyaç da her gün artıyor.  Uluslararası ziyaretçi sayısının 2007’den bu yana %...