29 / 03 / 2024

çatı sektörü 2014

çatı sektörü 2014

Çatı sektörü son dönemde büyük bir ivme kazandı. Sektör hızla büyüyor. Fem Çatı ve Yapı Malzemeleri Firması Sahibi Mustafa Kiriş, "Konya'da çatı sektörü büyük bir ivme ile ilerliyor. Ancak çatıda profesyonelleşme anlamınla biraz geç kalındı" dedi.

Hazır Beton Endeksi verileri açıklandı! İnşaat sektörü son 5 aydır iyi performans sergiliyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından ''Hazır Beton Endeksi” 2023 Eylül Ayı Raporu açıklandı. Raporda inşat sektörünün son 5 aydır iyi performans sergilediği belirtildi.

Özel sektör maaşlarında Ocak şoku! Bu rakamları gören buz kesti! Siz de hemen göz atın! 

Asgari ücret ve memur ile emekli zamlarının ardından, özel sektör çalışanlarının maaşları da gündeme oturdu. Özel sektör maaşlarında Ocak şoku! Bu rakamları gören buz kesti! Siz de hemen göz atın!

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.

Konut sektöründe normalleşme adımları atılıyor!

Sahibindencom ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığında yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre;  konut sektöründe normalleşmenin ilk adımları atılırken, İstanbul'da kira ücretleri yükselişe geçti. 

Hayko Cepkin Kuşadası'nda gayrimenkul sektörüne atıldı! 

Rock müziğin efsane isimlerinden Hayko Cepkin gayrimenkul sektörüne atıldı. Cepkin Kuşadası'nda restorasyon işine girecek. 

Çatı sektörü 2019'da iyileştirme projeleriyle büyümeyi hedefliyor!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, "Yeni Ekonomi Programı’nın genel ve sayısal hedefleri, inşaat sektöründe de yavaşlama olacağını gösteriyor. Sektör ağırlıklı olarak 2019 yılında iyileştirme ve renovasyon çalışmaları ile ön plana çıkacak"

Çatı kaplamaları sektör büyüklüğü 166 milyon metrekareye ulaştı!

Çatılarda Kullanılan Nihai Çatı Kaplama Malzemelerinin 2017 Yılı Sektör Büyüklüğü araştırmasına göre, düz ve eğimli çatı kaplamaları sektör büyüklüğü 166 milyon metrekareye ulaştı.

FLO, inşaat sektörüne adım atıyor!

1960 yılında Ahmet Ziylan tarafından küçük bir atölyede temelleri atılan FLO Mağazacılık bugün, inşaat sektörüne adım atıyor. İşte yeni şirketin detayları...

Cephe sektörü, tek çatı altında birleşiyor!

Cephe sektörü, artık Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği (CEPHEDER) çatısı altında bir araya gelecek. Sektörün gelişmesine ivme katacak olan CEPHEDER’in kuruluş çalışmaları tamamlandı.

Kürşat Ayhan: İnşaat sektörü en güvenli liman!

Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, "Ekonomide risklerin arttığı Eylül'de konut satışlarında yaşanan rekor artış, inşaat sektörünün en güvenli liman olduğunun göstergesidir" dedi.

İnşaat sektöründe yüzde 6,5 istihdam sağlandı!

İstihdam edilenlerin sayısı 2017 yılı Ocak döneminde, bir önceki yılın aynı dönemine göre 397 bin kişi artarak 26 milyon 672 bin kişi oldu. Bu dönemde, istihdam edilenlerin yüzde 6,5’i inşat sektöründe yer aldı.

Mobilya sektörü tek çatı altında toplanmalı!

Türkiye mobilya sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, mobilya sektörünün gelişmesi ve tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayabilmeleri için bütüncül AVM'lerin kurulması gerektiğini belirtti.

İşte inşaat sektörünün canlanması için atılması gereken 3 adım!

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, “İnşaat sektörünün hareketlenmesi ekonominin canlanması için 3 adım atılmalı." dedi. Gökhan Taş, "KDV yüzde 1’e, faiz yüzde 1’in altına, tapu harçları 0.5 inmeli." dedi.

çatı sektörü 2014 Haberi

çatı sektörü 2014


Çatı sektörü son dönemde büyük bir ivme kazandı. Sektör hızla büyüyor. Fem Çatı ve Yapı Malzemeleri Firması Sahibi Mustafa Kiriş, "Konya'da çatı sektörü büyük bir ivme ile ilerliyor. Ancak çatıda profesyonelleşme anlamınla biraz geç kalındı" dedi.


2007 yılında sektörü hızlı bir giriş yapan Fem Çatı, bugün Konya'nın önde gelen çatı firmalarından biri oldu. İş hayatına tenekecilik ile başlayan Mustafa Kiriş, sektördeki gelişmeleri değerlendirdi. Fem Çatı'nın gelişim sürecini anlatan Mustafa Kiriş, "Biz sektöre girdiğimiz zaman Konya'da çatı anlamında herhangi büyük bir firma yoktu. Çünkü eskiden önemsiz olarak görülen çatıya bakış açısının değiştirilmesi gerekiyordu. Biz işe buradan başladık. Önce vatandaşlardaki çatı anlayışını değiştirdik. Konya'nın büyük inşaat firmaları da artık sağolsunlar, çatıya önem vermeye başladı. Çatı sektöründe Konya, çok dağınık bir sisteme sahipti....