19 / 04 / 2024

Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ne zaman

Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ne zaman

ÇATIDER Demos Fuarcılık “Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı” nı hayata geçirmek için imza attı. Fuar, 28 Şubat – 2 Mart 2019 tarihleri arasında ‘İstanbul Kongre Merkezi’nde açılacak.

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özeren, Murat Çat ve Tuğberk Doğruyol ortaklığında kuruldu.

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hamdi Kemerci ve Şevri Eray Beyaz ortaklığında kuruldu. 

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Can Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uçar tarafından kuruldu.

Koçaklar Çatı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Koçaklar Çatı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Sancaktepe’de   300bin TL sermaye bedeli  ile  Osman Nuri Koçak tarafından kuruldu.

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Ataş tarafından kuruldu.

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başaşkşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akın Yücel ve Mustafa Koşaca ortaklığında kuruldu.

Dak Alüminyum Yapı Ve Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dak Alüminyum Yapı Ve Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dadak tarafından kuruldu.

İzmirliler deprem sonrası Aliağa, Alaçatı ve Torbalı'da ev aradı!

Zingatcom, İzmir'de yaşanan depremden sonra en çok ev ve arsa aranılan ilçeleri inceledi. 

Clk Cam Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clk Cam Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Numan Çelik tarafından kuruldu.

Kaiser Çatı Ve Yapı Uygulamaları Limited Şirketi kuruldu!

Kaiser Çatı Ve Yapı Uygulamaları Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cafer Dinler ve Mert Akçiçek ortaklığında kuruldu.

Alaçatı ve Zeytineli'deki arazilerin kamulaştırılması meclis gündeminde!

İzmir'in Alaçatı ve Zeytineli mahallelerindeki arazilerin bir bölümünün kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Dervişoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu’daki şiddetli fırtınada 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binası hasar gördü!

Ordu Valiliği yaptığı açıklamada şiddetli fırtına nedeniyle 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binasının çatısı ve cephe mantolamalarının hasar gördüğünü belirtti.

Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ne zaman Haberi

Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ne zaman

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık “Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı” nı hayata geçirmek için imza attı. ÇATIDER'in katkıları ve Demos Fuarcılık işbirliğiyle İstanbul Kongre Merkezi’nde hayata geçirilecek. 

28 Şubat – 2 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenecek fuar Harbiye’deki ‘İstanbul Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak. Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'nın çatı ve cephe sektörleri için global ölçekte tam anlamıyla bir ‘ihtisas fuarı’ olması planlanıyor. Fuarda üreticiler, kullanıcılar, ithalatçılar, bayiler, mühendisler, müteahhitler, site, apartman, organize sanayii bölgeleri yöneticileri ve uygulayıcılar buluşacak.

(ÇATIDER) Başkanı Adil Baştanoğlu, “ Çatı ve cephe sektörlerine değer katacak, gelecek vizyonumuza önemli katkılar sağlayacak, çok boyutlu ve kapsamlı yapısıyla klasik fuarcılık anlayışını aşan bir organizasyona imza atmanın gururu ve heyecanını yaşıyoruz” açıklamasında bulundu.

İhtisaslaşmış,...