19 / 03 / 2024

CBC İnşaat Turizm iletişim

CBC İnşaat Turizm iletişim

CBC İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Oktay Cebeci, Ayhan Cebeci, Ahmet Cebeci tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ekim'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

N Home İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Home İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Memiş tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Faktör Geri Dönüşüm Madencilik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Faktör Geri Dönüşüm Madencilik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Demirci tarafından kuruldu.

Yalçın Tuna İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Tuna İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Tuna tarafından kuruldu.

Özkınıklar İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayş ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkınıklar İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kınık ve Nusrettin Kınık tarafından kuruldu. 

Egedarın Elektrik Elektronik İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egedarın Elektrik Elektronik İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kayacı tarafından kuruldu. 

Gülay Yalçın İnşaat Turizm Tekstil Bilgisayar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yalçın İnşaat Turizm Tekstil Bilgisayar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Yalçın tarafından kuruldu.

Işgın Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Işgın Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Mustafa Harmanşa, Ali Naci Tanrıverdi, Yahya Işık ve Mejmet Çakır ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Barlas Geri Dönüşüm Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barlas Geri Dönüşüm Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kaan Aytuğ ve Emre Çiltaş ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Bahçelievler, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

CBC İnşaat Turizm iletişim Haberi

CBC İnşaat Turizm iletişim

CBC İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Oktay Cebeci, Ayhan Cebeci, Ahmet Cebeci tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


CBC İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


CBC İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ak Zambak Sokak, No:3A Uphill Towers B Blok, Kat:20...