25 / 04 / 2024

Cebil Şeboy kentsel dönüşüm açıklaması

Cebil Şeboy kentsel dönüşüm açıklaması

İzmir'e bakınca gecekondu görüyorum diyen 25. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili ve Buca Belediyesi eski Başkanı Cebil Şeboy, İzmir'de kentsel dönüşümün acilen başlaması gerektiğini vurguladı.

Türkiye'de Kent Yenileme Kanunu çıkartılmalı!

İzmir'e bakınca gecekondu görüyorum diyen 25. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili ve Buca Belediyesi eski Başkanı Cebil Şeboy, İzmir'de kentsel dönüşümün acilen başlaması gerektiğini vurguladı.

Cemil Şeboy: İzmir'de kentsel dönüşüm yavaş ilerliyor!

AKP İzmir 1'inci Bölge milletvekili adayı Cemil Şeboy, "İzmir'i yaşanabilir bir kent yapmak için öncelikle kentsel dönüşüm gerektiğini dile getiren Şeboy, 'Allah korusun bir deprem olsa İzmir'in yüzde 65'i yıkılacak. Kentsel dönüşüm ağır işliyor. "dedi.

İzmir'de kentsel dönüşüm hemen başlamalı!

İzmir'de kentsel dönüşümün acilen hayata geçirilmesi gerektiğini vurgulayan AK Parti milletvekili adayı Cemil Şeboy, daha seçilmeden Meclis'te vereceği yasa teklifinin detaylarını açıkladı.

Cemil Şeboy: İzmir'de kentsel dönüşüm şart!

İzmir'de kentsel dönüşümün acilen hayata geçirilmesi gerektiğini vurgulayan AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy, daha milletvekili seçilmeden Meclis'te vereceği yasa teklifinin detaylarını açıkladı.

Cemil Şeboy: İzmir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

AK Parti izmir 1. Bölge milletvekili adayı mimar Cemil Şeboy: "Kentsel dönüşümün biran önce başlaması lazım. Allah korusun İzmir'de büyük bir deprem olsa kentin yüzde 65'i yok olacak." dedi.

Cemil Şeboy'un ilk adımı kentsel dönüşüm olacak!

Kendi uzmanlık alanının inşaat ve kentsel dönüşüm konuları olduğunu dile getiren Cemil Şeboy Meclis'te ilgileneceği projelerde kentsel yenilemenin ön planda olacağını vurguladı.

İzmir'in en önemli sorunu ulaşım ve kentsel dönüşüm!

Cemil Şeboy, İzmir ile ilgili düşünceleri ve planları hakkında önemli açıklamalar yaptı. İzmir'in en önemli eksikliklerini, 'Ulaşım, kentsel dönüşüm ve dayanışma' olduğunu söyledi.

Cemil Şeboy: Kentsel dönüşüm kolay olmayacak!

Cemil Şeboy: "Kentsel dönüşüm kolay olmayacak Düşünün, bütün Türkiye 'nin imar planlarını o yıllarda binlerce belediye hazırlayacak, bakanlığa gönderecek, bakanlık bu planları inceleyip onay verecek"

Uçaksavar Sitesi 'nin kentsel dönüşümü için büyük firmalar yarışta

Etiler"de 96 bin metrekarelik arsa üzerinde yenilenmeyi bekleyen 424 dairelik Uçaksavar Sitesi"nde kentsel dönüşümü başlatmak için Ağaoğlu"nun yanı sıra Tekfen, Varyap ve Teknik Yapı"nın da kat maliklerinin oluşturduğu heyetle görüşeceği belirtiliyor

Kentsel dönüşüm için 5 ilçe sırada!

Başkan Topbaş, onaylanan Fikirtepe Kentsel Dönüşüm"deki imar haklarını açıklayarak mülk sahiplerini sevindirdi. Sırada Esenler, Güngören, K.çekmece, Zeytinburnu ve Okmeydanı var  

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi başladı!

Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi"ne ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı...  

Kentsel yenilemenin amacı nedir

Bu günlerde kentsel dönüşüm, kentsel yenileme olarak adlandırılan çoğu uygulama; hazineye ait boş ve az yapılaşmış işgalli alanlara el atmanın, yüksek yoğunluklu yerleşim yerleri oluşturmanın bir aracına dönüşmüştür

Kentsel dönüşüme TOKİ dahil edilmeli!

Kentsel dönüşümün, gecekonduların ve kuralsız yapıların yıkılıp yerlerine yenilerinin yapılması olarak anlaşıldığını dile getiren Aktürk Yapı Genel Müdürü İsmet Ergül, bu mekansal dönüşüm yanlışlığına dikkat çekti

Cebil Şeboy kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

Cebil Şeboy kentsel dönüşüm açıklaması


25. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili ve Buca Belediyesi eski Başkanı Cebil Şeboy, Yenigün'e referandumdan İzmir'in kentsel dönüşümüne, tramvaylardan stat sorununa birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu 


İzmir'e bakınca gecekondu görüyorum!


İzmir'de kentsel dönüşümün acilen hayata geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Şebov, "İzmir'e bakınca gecekondu görüyorum. İzmir'de bir tane sağlam bina göremiyoruz. İzmir, Türkiye'nin Batı'ya açılan penceresi deniliyor. Bu sözler bana biraz reklama dönük sözler gibi geliyor. Çünkü içi doldurulmuyor. İzmir'de kentsel dönüşüme başlamak çok mu zor? Kentsel dönüşüm hayata geçmeden kentin sorunlarının çözülmesi mümkün değil. 


Türkiye'de Kent Yenileme Kanunu çıkartılmalı!


Türkiye genelinde 'Kent Yenileme Kanunu' diye bir kanun çıkarılması gerektiğini düşünüyorum. Bu kanunla kentsel dönüşümün altyapısı ve sosyal yaşam alanları ile birarada değerlendirilmelidir" dedi. 


GÜNEYDOĞUYA 5 YILDIZLI OTELLER PROJESİ 


Terörün çözümüne ilişkin Güney doğu'ya yapılacak yatırımların önemine...