26 / 04 / 2024

çedbik seminer

çedbik seminer

ÇEDBİK etkinlikleri kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. LEED BD+C Tanıtım Semineri 23 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Öğretmenlerin Eylül Dönemi Seminer Çalışmaları Başlangıç Tarihi Açıklandı: 4 Eylül 2023!

2023 2024 eğitim öğretim yılı için öğretmenlerin eylül dönemi seminer çalışmalarının başlangıç tarihleri merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2023 2024 eğitim öğretim yılında bu konu ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte öğretmenlerin Eylül dönemi seminer başlangıç tarihi…

Öğretmenlerin bu seneki semineri ne zaman başlayacak? Seminer online mi olacak? 

2022-2023 eğitim öğretim yılının bitmesiyle bir süre boyunca öğretmenlerin semineri başlayacak. Yaz tatili seminerlerinin ne zaman yapılacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. MEB, bu dönemki seminer tarihlerini açıkladı. Tarihlerin açıklanmasıyla online mı yoksa yüz yüze mi merak ediliyor

ÇEDBİK Binalarda Cam Filmi Uygulamaları ve Enerji Verimliliğine Katkısı Semineri 28 Ekim'de!

ÇEDBİK, seminer etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Dernek 28 Ekim'de Binalarda Cam Filmi Uygulamaları ve Enerji Verimliliğine Katkısı Semineri düzenliyor.

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Elerman Nemutlu, Ayşe Eser Ozar ve Vedat Erol ortaklığında kuruldu.

RE/MAX Türkiye'den ücretsiz seminer!

RE/MAX Türkiye, girişimciliğe teşvik edici çalışmalarına devam ediyor. RE/MAX gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz seminer düzenliyor.

Gayrimenkul danışmanları için Beylikdüzü'nde kapsamlı seminer!

Beylikdüzü Rotary Kulübü, Birleşmiş Emlakçılar Beylikdüzü Cumhuriyet Acentesi kurusucu Arzu Aytaç’ın organizatörlüğünde Meslekte Farkındalık adına kapsamlı bir seminer düzenliyor.

ÇEDBİK Yeşil Binalar Zirvesi 4 Şubat'ta gerçekleşecek!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından her yıl düzenlenen “Yeşil Binalar Zirvesi”, bu sene “ÇEDBİK Kongre 2016” adı altında düzenlenecek.

ÇEDBİK Yeşil Binalar Kongresi 4-5 Şubat'ta!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından düzenlenen "Yeşil Binalar Kongresi", 4-5 Şubat tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek. 7 farklı oturum ve başlık altında düzenlenecek kongrede, 40 konuşmacı sürdürülebilir bina alanında önemli konuları

Kocaeli İMO'dan Prefabrik Yapılar semineri!

İnşaat Mühendisleri Odası, üyelerin mesleki gelişmelerini desteklemek ve bilgi güncelleme kapsamında, "Prefabrik Yapılar" konulu seminer düzenlendi. Seminer İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Eğitim Salonunda yapıldı.

ÇEDBİK 2016 Uluslararası Kongresi 4-5 Şubat'ta!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından her yıl düzenlenen "Yeşil Binalar Zirvesi", bu sene "ÇEDBİK Kongre 2016" adı altında 4-5 Şubat 2016 tarihinde InterContinental Otel'de düzenlenecek.

Hilmi Işıkören'in emlak semineri 19 Ocak'ta!

Sektör Duayeni Hilmi Işıkören ‘Daralan piyasalarda emlak işinde nasıl başarılı olunur?’ sorusunu yanıtlayacak! Seminer Işıkören Danışmanlık ile birlikte 19 Ocak Salı günü Bursa Sheraton Otel’de gerçekleştirilecek.

Melek Yatırımcılar Güney Ege'de buluştu!

Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen "Melek Yatırımcılar Güney Ege'de" Projesi kapsamında Pamukkale Teknokent Konferans Salonu'nda bir seminer düzenlendi...

İnşaat Sözleşmelerinde Önemli Noktalar Semineri 22 Ocak'ta!

Gayrimenkul Hukuku Derneği ve İK Sahne tarafından aşağıda belirtilen tarihte ‘’Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmelerinde Önemli Noktalar’’Semineri yapılacaktır. Seminer 22 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecektir.

çedbik seminer Haberi

çedbik seminer

ÇEDBİK etkinlikleri kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. 

ÇEDBİK Genel Sekreteri Sayın Engin Işıltan ve  Proje Yöneticisi Sayın Büşra Çelik'in sunacağı LEED BD+C Tanıtım Semineri 23 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek olan seminer ücretsiz...