27 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkul Franchise İstanbul semineri 19 Temmuz'da!

ERA Gayrimenkul Franchise İstanbul semineri 19 Temmuz'da!

Gayrimenkul sektörü ve ERA Gayrimenkul Franchise sistemi ile ilgili girişimci adaylara ışık tutacak olan ‘franchise seminer’leri, İstanbul'da düzenlenecek. Seminer 19 Temmuz Salı günü Point Otel Taksim’de gerçekleşecek.



Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanlık firmalarından ERA Gayrimenkul Türkiye; eğitim, seminer, konferans ve etkinlik faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Girişimci adayların bir araya geleceği ERA Gayrimenkul franchise semineri 19 Temmuz Salı günü İstanbul’da Point Otel Taksim’de saat 19.00-21.00 arasında gerçekleşecek.



ERA Gayrimenkul Franchise İstanbul semineri 19 Temmuz da!



Yeni bir iş yapmak, kendi işinin patronu olmak, gayrimenkul sektörünü yakından tanımak, mesleğin gereği olan tüm detaylara hakim olmak isteyen girişimci adayları Era Gayrimenkul Türkiye seminerlerinde buluşuyor. Bu sektöre neden yatırım yapılmalı sorusunun cevabını alacak olan girişimciler, pek çok sosyal etkinlik ve eğitim ile broker ve gayrimenkul danışmanı olmanın ilk adımını atabilecek.


Başarılı olmanın en önemli ve temel kuralının eğitim olduğu bilinciyle hareket eden ERA Gayrimenkul Türkiye, franchise seminerlerinde gayrimenkul danışmanlığı sektörünün avantajlarını gözler önüne serecek. Gayrimenkul sektörü ve ERA Gayrimenkul Franchise sistemi ile ilgili detaylı bilgilerin anlatılacağı seminerlerde özellikle kurumsallaşmanın faydaları ve kazançları masaya yatırılıyor.


ERA Gayrimenkul Türkiye franchise seminerleri 26 Temmuz’da İstanbul Dedeman Bostancı’da, 9 Ağustos  Ankara  Holiday Inn Kavaklıdere’de devam edecek.


Geri Dön