19 / 04 / 2024

era gayrimenkul franchise

era gayrimenkul franchise

Salgın sürecinde tüketici alışkanlıklarında değişiklikler yaşanırken, franchise ve bayilik sektörü de yeni sürece ayak uyduruyor. Gayrimenkul sektöründe de franchise yatırımlarına hız verildi.

ERA, gayrimenkul franchise sistemini anlattı!

Bayim Olur musun Fuarı'nda ERA Gayrimenkul Türkiye, az sermayeyle çok kazandıran iş kurmak isteyen yatırımcı adaylarına gayrimenkul danışmanlığı sektörünü anlattı.

ERA Gayrimenkul, Anadolu’da franchise seminerleri düzenliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitime verdiği önemi Anadolu’da gerçekleştireceği 4 ayrı seminerle destekliyor. ERA Türkiye’nin girişimci adayları ve yatırımcılara yönelik franchise seminerleri Bursa, Antalya, İzmir ve Ankara'da gerçekleşecek.

ERA Gayrimenkul Franchise İstanbul semineri 19 Temmuz'da!

Gayrimenkul sektörü ve ERA Gayrimenkul Franchise sistemi ile ilgili girişimci adaylara ışık tutacak olan ‘franchise seminer’leri, İstanbul'da düzenlenecek. Seminer 19 Temmuz Salı günü Point Otel Taksim’de gerçekleşecek.

Era Gayrimenkul 2016 sonuna kadar Türkiye'de 23 şube açacak!

1971 yılında Amerika'da kurulan, bugün ise 3 bini aşkın ofisi ve 38 binden fazla broker ve gayrimenkul danışmanı ile faaliyet gösteren Era Gayrimenkul, Türkiye'de 2016 sonuna kadar 23 franchise daha vermeyi hedefliyor.

Era Gayrimenkul franchise veriyor!

Dünyanın en hızlı büyüyen gayrimenkul markası olan ERA Türkiye, Türkiye’ de girişimcilere franchise ofisi açmalarını ve az sermaye ile kazançlı bir gelecek kurmalarını tavsiye ediyor...

ERA Gayrimenkul franchising sistemi ile yeni şubeler açacak!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, franchising sistemiyle yeni şube açacaklarını belirtti...

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de İbrahim Ertuğrul tarafından kuruldu.

Mekan Gayrimenkul franchise ile büyümeyi planlıyor!

Emlak sektörünün yenilikçi kurumsal markası Mekan Gayrimenkul bayilik sistemi ile alan da satan da kazançlı çıkıyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Bu yıl gayrimenkul alanlar 2020'de kazanacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Can Özatay, ülkemizde gayrimenkul yatırımının her zaman güvenli liman olduğunu ve emlak sektörünün 2019 yıl sonunda eski cazibesine döneceğini söyledi.

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Girişimciler ERA seminerlerinde buluştu!

ERA Gayrimenkul Türkiye, küçük bir sermeye ile kendi işinin patronu olmak isteyen girişimciler ile “Sattıkça Özgürleşirsin” seminerinde bir araya geldi...

Dövizdeki artış yazlık satışlarını da etkiledi!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, dövizde yaşanan artış sebebiyle yazlık satışlarının durgunlaştığını belirtti.

Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimine İzmir’den büyük ilgi!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmirli Broker ve Gayrimenkul Danışmanlarına "Dijital Gayrimenkul Danışmanlığı" eğitimi verdi. İzmir eğitime büyük ilgi gösterdi...

Kiralar önümüzdeki dönemde daha fazla artacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, dövizde ve enflasyonda yaşanan yükselişle birlikte kiralardaki artışın önümüzdeki yıllarda daha fazla olacağını dile getirdi. 

İzmir Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimi 26 Temmuz'da!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörün hizmet kalitesini artırmak için seminer ve eğitimlerine tüm hızıyla devam ediyor.

ERA Gayrimenkul ilk altı ayda yüzde 20 büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchising Kanal Direktörü Kadir Tümen, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin büyümesini ve gelişimini değerlendirdi. Tümen, ilk altı ayda yüzde 20 büyüdüklerini söyledi.

ERA, Broker ve Broker Manager’larına TOP GUN ACADEMY eğitimi verdi!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 26-28 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da ERA TOP GUN ACADEMY Broker Rehberlik Programı’nı yaptı. 

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

era gayrimenkul franchise Haberi

era gayrimenkul franchise

2020'nin ilk zamanlarında başlayan ve hayat koşullarında aşamalı olarak değişikliklere neden olan Kovid-19 salgını, dünya genelini ve ülkemizi etkisi altına aldı. Franchising sistemiyle bbüyüme gösteren birçok marka, yeni stratejiler geliştirirken, dijitalleşme konusunda da yol katetti.

Para Dergisi'nden Ayşegül Küçükkurt Zor'un haberine göre; gıdadan gayrimenkule, e-ticaretten araç muayeneye, kargocudan temizlik sektörüne kadar birçok sektörde franchise yöntemiyle büyüme planlanıyor. 

Altın Emlak dijital altyapıya geçiyor

1998'den bu güne faaliyetlerini sürdüren Altın Emlak'ın toplam 105 şubesi mevcut. Bunların 104 tanesi yurt içinde, bir tanesi ise yurt dışında hizmet sunuyor. Altın Emlak, 2021'in sonuna kadar 30 şubenin daha açılışını yapmayı planlıyor. Kovid-19 salgını ardından dijitale ağırlık veren ve bu yönde Ar-Ge çalışmalarını sürdüren firma, sanal turlar, sosyal medya içeriği, drone çekimli protföy tanıtımları gibi teknoloji...