25 / 04 / 2024

çekmeçöy belediye arazisi kültür merkezi

çekmeçöy belediye arazisi kültür merkezi

Çekmeköy Belediyesi'ne ait arsada villa ve AVM yapılacağı ileri sürülmüştü. Eski milletvekili Nusret Bayraktar, konuya ilişkin açıklama yaptı. Bayraktar, araziye kültür merkezi inşa edileceğini belirtti...

Belediye'den büyük fırsat! Yalova'da imarlı arsa satıyor!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 18 milyon TL olarak belirlendi.

Bakırköy Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bakırköy Belediye Meclisi'nin Mart ayı toplantısı Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun önderliğinde düzenlendi. Mecliste imar ve kentsel dönüşüm konusu görüşüldü.

TOKİ Ataköy Baruthane arazisi Millet Parkı olacak!

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait olan ve halen imar planında inşaat yapılması mümkün olan Ataköy’de 564 ada 160 parselde yer alan Baruthane arazisi için son karar verildi. 

İstanbul’un en büyük arazisi satışa çıktı!

1 milyon 157 bin metrekarelik büyüklüğü ve değeri ile uzun yıllar sürekli gündeme gelen ve geçtiğimiz yaz ihalesi yapılarak satılan Galatasaray arazisinin ardından fiyatların artışa geçtiği Riva bölgesinde İstanbul’un en büyük arazisi satışa sunuldu.

Çekmeköy Belediye Meclisi Kasım ayı toplantıları tamamlandı!

Çekmeköy Belediyesi Kasım Ayı Meclisi belediye meclis salonunda yapılan 2. oturumla tamamlandı. Meclis toplantısında bir önceki toplantı tutanağı okutularak, yazılı ve sözlü önergeler alındı.

Çerkezköy Belediye Meclisi 1 Eylül'de toplanacak!

Çerkezköy Belediyesi Eylül ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Çekmeköy Belediye Meclisi imar komisyonu üyelerini seçti!

Her ayın ilk haftası yapılan Çekmeköy Belediye Meclisi'nin Nisan ayı birinci oturumu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleşti.

Çerkezköy Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Nisan ayı Meclis toplantısının ilk oturumu bugün Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda gerçekleştirilirken, Çerkezköy Belediyesi’nin 2014 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Ünlü Fransız Mimar Mecidiyeköy'deki arazisi için dava açtı!

Ünlü Fransız mimar Pierre Michel Pastellas, annesinden kalan Mecidiyeköy’deki arazisi bedel ödenmeden kamulaştırıldığı için Karayolları Genel Müdürlüğü’ne dava açtı.

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin toplantısında imar konuşuldu!

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı toplantısının ilk oturumu Belediye Meclis Salonu'nda Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda imar planları görüşüldü.

Kadıköy Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi ertelendi!

Kadıköy Belediye Başkanlığı'nın, Merdivenköy'de yaptıracağı kat karşılığı inşaat ihalesi 29 Eylül 2015 tarihine ertelendi.

Yalova Çiftlikköy'e yeni spor kompleksi yapılacak!

Çiftlikköy Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Murat Silpagar, yeni spor kompleksi yapacaklarını söyledi. Silpagar, 400 seyirci kapasiteli bir kapalı spor salonunun projesinin tamamlandığını kaydetti.

Kadıköy Merdivenköy'de kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Merdivenköy Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. Gayrimenkulün muhammen bedeli 5 milyon 603 bin TL olarak belirlendi.

çekmeçöy belediye arazisi kültür merkezi Haberi

çekmeçöy belediye arazisi kültür merkezi

Çekmeköy Belediyesi'nin 2 yıl önce Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı'na tahsis ettiği 1000 metrekarelik belediye mülkünün de içinde kaldığı arazide, eski milletvekili Nusret Bayraktar'ın sahibi olduğu lüks villa ve AVM projesi inşaatının başladığı ileri sürülmüştü.

Sözcü'de yer alan habere göre; Nusret Bayraktar konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bayraktar, açıklamada, "Söz konusu projenin toplam arsa alanı, yaklaşık 20 bin metrekare. Bu arsanın yaklaşık 5 bin metrekaresi Nusret Bayraktar'a ait. Çok hisseli ortaklar anlaşarak Ege Yapı firmasına kat karşılığı inşaat için devrediyorlar. Ege Yapı mevcut imar planına göre ruhsat alarak inşaata başlıyor. Kamu yararına hizmet veren Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı, yap-işlet-devret modeline göre bin metrekare arsayı, belediyeden kültür merkezi olarak yapılmak kaydıyla tahsisini istiyor ve belediye de maksadına uygun...