26 / 04 / 2024

çekmeköy kira yardımı

çekmeköy kira yardımı

DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, seçildiğinde kirada oturan Çekmeköy sakinlerine kira yardımı yapacağını açıkladı.Ayrıca Sipahi, projelerini notere onaylattırdığını da söyledi.

Rezerv alanlarda evi yıkılanlar kira yardımı alabilir mi 2024?

Asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerinden sonra pek çok bölge de rezerv alan ilan edildi. Peki Rezerv alanlarda evi yıkılanlar kira yardımı alabilir mi 2024?

Emekliye yüzde 70 zam 10 bin TL kira yardımı müjdesi! Emeklinin gözleri yuvalarından fırladı!

Son dakika gelişmesine göre, emekli ve memur maaşlarında büyük bir artış gerçekleşecek. Yapılan son açıklamaya göre, emekli ve memur maaşlarına yüzde 70 oranında bir zam yapılacak ve ayrıca 10.000 TL tutarında kira yardımı uygulanacak.

Memurlara 2 bin TL kira yardımının kapısı aralandı! Büyükşehirlerde görev yapan memurlar dikkat! 

Büyükşehirlerde görev yapan kamu çalışanlarına kira yardımı verilmesi için düğmeye basıldı. Memurlara 2 bin TL kira yardımı için kanun teklifi verildi. İşte ayrıntılar...

Kira yardımına yüzde 40 zam geldi! İşte il il kira yardımı 2022!

2022 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı açıklandı. Peki bu yıl hak sahiplerine ne kadar kira yardımı verilecek? İşte il il kira yardımı 2022...

Kentsel dönüşümde son dakika gelişmesi! Kira yardımı 3.450 TL...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu da kira yardımlarıyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. İşte Ekrem İmamoğlu'nun dikkatleri çeken kira yardımı açıklaması...

Kentsel dönüşüm kira yardımı bu yıl ne kadar? Kentsel dönüşüm kira yardımına zam geldi mi?

Kentsel dönüşüm kapsamında evini yenilemek isteyen vatandaşlar kira yardımı başvurusunda bulanabiliyorlar. Peki, Kentsel dönüşüm kira yardımı bu yıl ne kadar? Kentsel dönüşüm kira yardımına zam geldi mi? İşte tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 ne kadar?

Ev sahipleri evlerinin eskimesi durumunda evlerini kentsel dönüşümle yenilettirebiliyorlar. Evlerini kentsel dönüşümle yenilettirecek olanlara yönelik çeşitli yardımlar bulunuyor. Bunlardan biride kentsel dönüşüm kira yardımı olarak karşımıza çıkıyor.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 zammı oldu mu?

Kentsel dönüşüm kira yardımı alan kimseler bu yıl rakamlara zam yapılıp yapılmadığını merak ediyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 zammı oldu mu?

İzmir'deki depremzedelere yapılan kira yardımı geri istenecek iddiası!

Hükümet, 30 Ekim 2020'de 6,9 büyüklüğünde gerçekleşen İzmir depreminde yıkılan evlerin yerine para karşılığı ev yaptı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 1150 Türk Liralık kira yardımını geri istedi.

İzmir'deki depremzedelere yapılan kira yardımı geri istendi iddiası!

İzmir'de meydana gelen depremin ardından evleri yıkılan vatandaşlara kira yardımı yapılmıştı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın, 90 depremzededen Şubat ayı için yatırılan bin 150 Türk Lirası tutarındaki kira yardımını geri istediği iddia edildi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022!

Oturduğu binası kentsel dönüşüm dahilinde riskli olarak tespit edilerek yıkılan malikler ve kiracılar kira yardımı alabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022 nelerdir?

Kar altında kira yardımı isteyen yaşlı çift için harekete geçildi!

Sosyal medyada dikkat çeken bir videoda, Kadıköy'de yaşlı bir çiftin sokakta kar yağarken kira yardımı istediği görüldü. Yaşanan olay üzerine ekipler harekete geçti...

İHH'den Gazze halkına kira yardımı!

İHH İnsani Yardım Vakfı Gazze'de İsrail'in saldırısı sonucunda evleri yıkılan ailelere kira yardımında bulundu.

çekmeköy kira yardımı Haberi

çekmeköy kira yardımı

DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, eğer seçimlerde kazanırsa kirada oturan Çekmeköy sakinlerine kira yardımı yapacağını açıkladı. Sipahi belediye başkanı olduğunda kiranın yarısını belediye bütçesinden ödeyeceklerini vurgulayarak tüm projelerini onaylattığını da söyledi.

"Kiracıya Hayat Ev Sahibi Rahat" ismini verdiği proje dışında tüm projelerini başkanlığı döneminde yapacağına dair notere taahhütte de bulunan Sipahi düşüncelerini şu şekilde ifade etti: "Başkanlığımız döneminde mutlu bir Çekmeköy oluşturacağız. Kiracı ay sonunda kirayı düşünmeyecek. Ev sahibi içinde bu bir rahatlık olacak. İnsanlara hem kira yardımında bulunurken ev hanımlarına da evlerinde çocuklarına bakarken iş imkanı sağlayacağız."

NOTERE PROJELERİ BİLDİRDİ

Yeni Akit gazetesinin haberine göre; vaat ettiği projelerini seçildikten sonra yapacağını notere bildiren Sipahi sözlerine şu şekilde devam etti: "Vatandaşın nefes almasını sağlayacağız. Belediyenin yıllık 280 milyon TL...