19 / 04 / 2024

çekmeköy pazar alanı

çekmeköy pazar alanı

Çekmeköy Belediyesi, Merkez Mahallesi'nde Pazar Alanı ve Pazarcı Eğitim Merkezi yapılması işini açık ihaleye çıkardı. Pazar Alanı ve Pazarcı Eğitim Merkezi ihalesi 28 Mart 2014 Cuma günü yapılacak... İşte o ihale...

Çekmeköy pazarı 15 bin metrekare kapalı alan üzerinde kuruluyor!

Çekmeköy'de kaldırılan pazar alanının yerine kapalı lüks pazar kurulacak. Pazarın içerisinde ATM, çocuk oyun alanları ve kafeterya bulunacak...

Çekmeköy TRT Kampüs ve Film Platosu Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Merkez Mahallesi TRT Kampüs ve Film Platosu Alanına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Taşdelen Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Çekmeköy Taşdelen Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Çekmeköy'de son dakika imar değişikliği! Park alanı yapılaşmaya açıldı: Konut yapılacak!

İBB Meclisi'nin haziran ayı oturumlarında, Çekmeköy Ömerli Mahallesi'nde dikkatleri çeken bir plan değişikliği yapıldı. Buna göre park alanı yapılaşmaya açıldı.

Çekmeköy Hamidiye'de park alanının imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Hamidiye Mahallesi, 4017 parselin bitişiğinde yer alan park alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Çekmeköy'deki askeri alanın imar planı değişikliği TBMM gündeminde!

İstanbul Çekmeköy'deki askeri alanın imar planı değişikliği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tekin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çekmeköy’de ekolojik turizm alanına fabrika kuruldu!

İstanbul Çekmeköy’de ekolojik turizm alanına çelik konstrüksiyon fabrikası inşa edildi. Çevrede yaşayanlar inşaat başlarken defalarca belediyeye müracaat etti ancak fabrika yapılıp çalışmaya başladı.

İstanbul Çekmeköy’deki askeri alan imara açılıyor!

İstanbul Çekmeköy’deki askeri alanın planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin İmar ve Bayındırlık Komisyonu’ndan geçti. 

Hadımköy Kapalı Pazar Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hadımköy Kapalı Pazar Alanı’nın yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor

Alibeyköy’e yeni pazar alanı ve otopark!

İlçedeki yatırımlarına son sürat devam eden Eyüp Belediyesi, Alibeyköy'de yeni bir pazar alanı ve otopark inşa etti.

Çekmeköy Doğa Park'a 60 bin metrekarelik ilave alan!

Çekmeköy’ün yeşiline yeşil katan Çekmeköy Belediyesi şimdi de Doğa Park'a ilave ettiği 60 bin metrekarelik yeşil alanın açılışını yaptı.

Çekmeköy Ulus Pazarı 11 Şubat'ta açılacak!

Çekmeköy Ulus Pazarı'nın 11 Şubat cumartesi gününden itibaren kapalı pazar alanında açılması kararlaştırıldı.

çekmeköy pazar alanı Haberi

çekmeköy pazar alanı


Çekmeköy Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü, Çekmeköy Merkez Mahallesi'nde toplam 4 bin 76,68 metrekare alana Pazar Alanı ve Pazarcı Eğitim Merkezi yapım işini ihaleye çıkardı. 

 

Çekmeköy Pazar Alanı ve Pazarcı Eğitim Merkezi ihalesi, 28 Mart 2014 Cuma günü saat 11:00'de Çekmeköy Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü'nde açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek. 


İşte o ihale ilanı;


PAZAR ALANI VE PAZARCI EĞİTİM MERKEZİ YAPIM İŞİ


PAZAR ALANI VE PAZARCI EĞİTİM MERKEZİ YAPIM İŞİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 


İhale Kayıt Numarası: 2014/27242


1-İdarenin


a) Adresi: MERKEZ MAHALLESİ PİRİ REİS CADDESİ NO.5 ÇEKMEKÖY ÇEKMEKÖY/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası: 2166000600 - 2166000661


c) Elektronik Posta Adresi: [email protected]


ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: 

https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu...