19 / 04 / 2024

celaloğlu inşaat kaya city

celaloğlu inşaat kaya city

Çeşitli ortak kullanım alanlarının yer aldığı Kaya City projesinde yer alan 2+1 daireler 199 bin TL'den satışa sunuluyor....

Kaya City Evleri Celaloğlu'nda son 2+1 daireler! 169 bin TL!

Banka kredisine uygun olan Kayacity projesinde son 2+1 dairelerin satışları devam ediyor. Projede konut fiyatları 169 bin TL'den başlıyor...

Başakşehir Kaya City Evleri'nde 169 bin TL! Son 2+1'ler!

Başakşehir Kaya City Evleri'nde fiyatlar 169 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan Kaya City'de son 2+1 dairelerin satışları devam ediyor...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Eyüboğlu İnşaat'ta miras kavgası başladı!

Demir çelik ve inşaat sektörünün önemli isimlerinden olan Eyüboğlu ailesinde miras kavgası yaşanıyor. 10 milyar liralık ciroya sahip grubun ortakları, malları paylaşamadı ve dava açtı.

Abdullah Müftüoğlu: İnşaat sektörüne güvenimiz tam!

Suudi Arabistan merkezli Al Qemam grubu bünyesinde faaliyet gösteren Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, Türkiye ekonomisine ve inşaat sektörüne güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek Türkiye'ye gelecek yıllarda da yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı. 

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Köroğlu İnşaat işçilerinin eylemi 60'ıncı gününde!

Ücretlerini alamadıkları nedeniyle 25 Eylül’den beri eylem yapan Köroğlu İnşaat'ın işçileri, paralarını almadan inşaattan ayrılmayacaklarını söyledi.

Nuhoğlu İnşaat konkordato talep etti!

1986 yılından bu yana gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Nuhoğlu İnşaat bünyesindeki mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. 

Hasanoğlu İnşaat’ın Türkiye için kazanç vakti kampanya stokları tükendi!

Hasanoğlu İnşaat 2 projesi ile destek verdiği ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyasına dahil olan tüm dairelerini sattı.

Hasanoğlu İnşaat’tan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile konutta başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına katılıyor.

Pehlivanoğlu İnşaat Silivri projesinde inşaat başlıyor! 

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul'un Silivri İlçesi'nde planladığı yeni konut projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlayacak, inşa süreci 2 sene sürecek..

Hasanoğlu İnşaat dev indirim kampanyasını uzattı!

Hasanoğlu İnşaat, tüm peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyasını 15 gün daha uzattı. 

celaloğlu inşaat kaya city Haberi

celaloğlu inşaat kaya city

Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Kaya City projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda bulunan Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Celaloğlu imzası taşıyan proje 15 bin 600 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor.


Kayacity Başakşehir Evleri'nde bulunan 114 metrekare 2+1 daireler 199 bin TL'den satışa sunuluyor.



Toplam 236 adet konutun yer aldığı Kaya City Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor. 114 metrekare ile 196 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip konutlar yer alıyor.

Başakşehir Kaya City'de bulunan ortak kullanım alanları arasında sauna, yüzme havuzları, buhar odası, pilates alanı, peyzaj bahçeleri, fitness center, Türk hamamı ve  çocuk oyun alanlar yer alıyor.


0212 486 31 93

www.kayacity.com.tr

Esra Nur...