20 / 04 / 2024

celaloğlu Kayacity projesi

celaloğlu Kayacity projesi

2+1 dairelerin tamamı satılan Kayacity projesinde banka kredisiyle ödemeler yapılabiliyor. Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplamda 236 daire yer alıyor.

Celaloğlu Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celil Kurt tarfından kuruldu.

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Dev projeyle ilgili izinler tamamlandığında projenin başlaması bekleniyor.

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Erkan Küç tarafından kuruldu.

Murat Kurum: Saraçoğlu Projesi yenileme ve koruma projesidir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Saraçoğlu Yenileme Projesi, tek bir ağacın bile kesilmeyeceği, Ankara'ya yemyeşil bir yaşam alanı kazandıracak bir koruma, yenileme ve yaşatma projesidir." şeklinde konuştu.

TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!​​​​​​​

TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019  kura çekilişi ne zaman? TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019  başvuru şartları neler? İşte TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla​...

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 nerede?TOKİ Dulkadiroğlu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Dulkadiroğlu 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu emekli projesi kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

Ağaoğlu Bodrum projesi 2019'un ilk yarısında satışta!

Gayrimenkul sektörünün lider markası Ağaoğlu, Bodrum'da tarihi bir projeye imza atıyor. Ali Ağaoğlu, "Bodrum projesi, imza projelerimizden biri olacak.Vatandaşlarımıza 'paranızı biriktirin, beni bekleyin' diyorum." dedi.

İbrahim Karaosmanoğlu, metro projesi için destek istedi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli metro projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

Abdullah Savaşçıoğlu: Antplato projesi görkemli ve şık!

Metalform'un ortaklarında Yüksek Makine Mühendisi Abdullah Savaşçıoğlu Antplato'daki ofisini tanıtırken, "Ant Yapı’nın iddialı ve ilk ofis projesi beklendiği gibi görkemli ve şık" dedi.

Celaloğlu Motto İstanbul ödeme koşulları!

Celaloğlu Motto İstanbul ödeme koşulları kapsamında 1,05 faiz oranıyla 120 aya kadar ödeme yapılabiliyor. Celaloğlu İnşaat imzası taşıyan projede fiyatlar 277 bin TL'den başlıyor...

Motto İstanbul Celaloğlu satılık ev fiyatları!

Motto İstanbul Celaloğlu satılık ev fiyatları minimum 396 bin TL'den başlıyor. Teslimleri gelecek Aralık ayında yapılacak olan proje Bağcılar'da yükseliyor...

Motto İstanbul Celaloğlu fiyat bilgisi!

Motto İstanbul projesi Celaloğlu İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de inşa ediliyor. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor...

Motto İstanbul Projesi teslim bilgisi!

Motto istanbul projesi İstanbul Güneşli'de Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede konut ve ticari alanlar yer alıyor...

celaloğlu Kayacity projesi Haberi

celaloğlu Kayacity projesi

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Kayacity projesinde 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde daireler dizayn edildi. 


Celaloğlu İnşaat imzasıyla  15 bin 650 metrekare arsa alanında yayılan projede dairelerin büyüklükleri 114 ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Kayacity'de daireler hemen teslim ediliyor ve tapu hemen konut alıcısına veriliyor. Banka kredisiye ödeme imkanı sunulan Kayacity'de 2+1 dairelerin tamamı satıldı.


Türk hamamı, cardio ve GYM ekipmanları, toplantı ve taziye odaları,  sağlık kulübü, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, buhar odası ve koşu bantı bulunan proje lokasyon olarak Tem ve 3. Köprü bağlantı yolunun tam merkezinde, Atatürk Havalimanı'na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Başakşehir Kayacity fiyat listesi

214 metrekare 3+1 daire 494 bin TL

172 metrekare 4+1 daire 494 bin TL'den satışa sunuluyor. 


Adres...