29 / 03 / 2024

Çelebi Kargo sertifikaları

Çelebi Kargo sertifikaları

Çelebi’nin İstanbul Atatürk Havalimanı ve Hindistan’daki Delhi Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı’nda bulunan kargo birimleri, Avrupa Birliği’nin yeni güvenlik uygulamalarına ilişkin olarak gerçekleştirilen denetimlerden başarı ile çıktılar.

Kepez Çelebi Sultan Mehmed Cami'nin yüzde 60'ı tamamladı!

Kepez'de yapılan Çelebi Sultan Mehmed Cami'nin inşaatı aralıksız sürüyor. Yüklenici firma, caminin karkas inşaatının yüzde 60'nı tamamladı.

Sakarya Evliya Çelebi Caddesi'nin istimlak sorunu çözüldü!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçe ulaşımında önemli yer tutacak Evliya Çelebi Cadde Projesi’nde gelinen son noktayı açıkladı.

Türkiye, yeşil bina sertifikaları sıralamasında ilk 10'da!

Türkiye, Amerikan Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından yapılan ve 150 ülkeyi kapsayan yeşil bina araştırmasına göre, çevre dostu yeşil bina sertifikaları sıralamasında ilk 10'a girdi.

KT Kira Sertifikaları SPK tertip ihraç belgesi onayı müracaatını açıkladı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda SPK tertip ihraç belgesi onayı müracaatını açıklandı.

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Fatih Şb. açıldı!

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Fatih Şb. 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te açıldı.

Türkiye çevre dostu yeşil bina sertifikalarında 10. sıraya girdi!

Amerikan Yeşil Bina Konseyi USGBC’nin 150 ülkeyi kapsayan araştırmasına göre, çevre dostu yeşil bina sertifikaları sıralamasında Türkiye ilk 10’a girmeyi başardı.

Çelebi Sultan Mehmed Cami'nin inşaatı sürüyor!

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü'nün, Kepez ilçesinde yaptığı en büyük eserlerin başında gelen Çelebi Sultan Mehmed Cami'nin inşaatı, kolonların yapımına başlamasıyla yükseliyor.

Çelebi Sultan Mehmed Cami inşaatı 2016'da tamamlanacak!

Çelebi Sultan Mehmed Cami inşaatı gezen Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, eserin ilçenin popülerliğini arttıracağını söyledi.

Ezgi Çelebi kimdir?

Mimar Ezgi Çelebi kimdir? Mimar Ezgi Çelebi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ezgi Çelebi, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ezgi Çelebi...

Karatay'da Çelebi Cami yapım ihalesi 16 Haziran'da!

Karatay 'da Çelebi Cami inşaatı yapım işi Karatay Belediye Başkanlığı tarafından 16 Haziran 2015 günü saat 10:00'da açık artırmaya çıkacak.

TOKİ kargo taşıma hizmeti alım işi ihalesi bugün gerçekleşecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kargo taşıma hizmeti alım işi bugün saat 12:00'de açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale TOKİ İstanbul hizmet binasında gerçekleşecek.

TOKİ kargo taşıma hizmeti alım işi ihalesi 21 Mayıs'ta!

TOKİ kargo taşıma hizmeti alım işi yapım işi ihalesi 21 Mayıs 2015 tarihinde saat 12:00'de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul hizmet binasında gerçekleşecek.

Çelebi'nin Atatürk Havalimanı'ndaki yeni kargo binası açıldı!

Çelebi'nin Atatürk Havalimanı'ndaki yeni kargo ve antrepo binası hizmete girdi. Yaklaşık 11 bin metrekarelik kapalı alana sahip tesisin yıllık 102 bin ton kargo kapasitesi bulunuyor..

Çelebi Kargo sertifikaları Haberi

Çelebi Kargo sertifikaları

Türk sivil havacılık yer hizmetleri ve kargo&antrepo hizmetlerinin köklü ve global markası Çelebi, sahip olduğu uluslararası sertifikalara, yenilerini de ekliyor. İki kıta, 5 ülke ve 35 havalimanında yer hizmetleri ve kargo&antrepo hizmetleri veren Çelebi, Avrupa Birliği’nin yeni güvenlik uygulamalarına ilişkin birbiri ardına gerçekleştirilen denetimlerden de büyük bir başarı ile çıkıyor.


Atatürk Havalimanı’ndaki Çelebi Kargo & Antrepo ve Delhi Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı’ndaki Çelebi Delhi Cargo Management India Pvt. Ltd.’e yapılan denetlemeler sonucunda verilen RA3 sertifikaları ile birlikte, Macaristan’da Budapeşte Ferihegy Uluslararası Havalimanı’ndaki Çelebi Ground Handling Hungary Ltd. ve Almanya’da Frankfurt Havaalanı’ndaki Çelebi Cargo GmbH ile birlikte Çelebi’nin kargo&antrepo hizmeti veren tüm birimlerinin Avrupa Birliği yeni hava kargo güvenlik uygulamalarına ilişkin uyumlulukları tescil edilmiş...