27 / 04 / 2024

Çelebi Kargo, İstanbul ve Delhi’de RA3 sertifikaları ile tescillendi!

Çelebi Kargo, İstanbul ve Delhi’de RA3 sertifikaları ile tescillendi!

Çelebi’nin İstanbul Atatürk Havalimanı ve Hindistan’daki Delhi Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı’nda bulunan kargo birimleri, Avrupa Birliği’nin yeni güvenlik uygulamalarına ilişkin olarak gerçekleştirilen denetimlerden başarı ile çıktılar.



Türk sivil havacılık yer hizmetleri ve kargo&antrepo hizmetlerinin köklü ve global markası Çelebi, sahip olduğu uluslararası sertifikalara, yenilerini de ekliyor. İki kıta, 5 ülke ve 35 havalimanında yer hizmetleri ve kargo&antrepo hizmetleri veren Çelebi, Avrupa Birliği’nin yeni güvenlik uygulamalarına ilişkin birbiri ardına gerçekleştirilen denetimlerden de büyük bir başarı ile çıkıyor.


Atatürk Havalimanı’ndaki Çelebi Kargo & Antrepo ve Delhi Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı’ndaki Çelebi Delhi Cargo Management India Pvt. Ltd.’e yapılan denetlemeler sonucunda verilen RA3 sertifikaları ile birlikte, Macaristan’da Budapeşte Ferihegy Uluslararası Havalimanı’ndaki Çelebi Ground Handling Hungary Ltd. ve Almanya’da Frankfurt Havaalanı’ndaki Çelebi Cargo GmbH ile birlikte Çelebi’nin kargo&antrepo hizmeti veren tüm birimlerinin Avrupa Birliği yeni hava kargo güvenlik uygulamalarına ilişkin uyumlulukları tescil edilmiş oldu.



Geri Dön