26 / 04 / 2024

çelebi kargo

çelebi kargo

Çelebi’nin İstanbul Atatürk Havalimanı ve Hindistan’daki Delhi Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı’nda bulunan kargo birimleri, Avrupa Birliği’nin yeni güvenlik uygulamalarına ilişkin olarak gerçekleştirilen denetimlerden başarı ile çıktılar.

Çelebi, Aviapartner Cargo GmbH’yi 4.6 milyon Euro'ya satın aldı!

Türkiye sivil havacılık yer hizmetleri ve kargo&antrepo sektörünün köklü kuruluşu Çelebi, uluslararası stratejik büyüme hedefleri doğrultusunda Almanya’da önemli bir satınalmaya imza attı. Hisselerin tamamına 4.6 milyon Euro'ya satın aldı...

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2017 başvuruları!

Kırıkkale Çelebi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Kırıkkale Çelebi 2017 başvuruları ne zaman?

3. Havalimanı'nda kargo şehri uygulaması başlıyor!

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Eldener, "Türkiye'de ilk kez kargo şehri uygulaması, İstanbul Yeni Havalimanı'nda hayata geçirilecek" dedi.

Adana'da Mirzaçelebi Taziye Evi açıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mirzaçelebi Mahallesi taziye evi ve muhtarlık binasının açılışını yaptı.

Bursa Çelebi Mahalle Konağı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir Çelebi Mahallesi’nde 1 milyon TL’lik yatırımla inşa edilen mahalle konağı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

Osmancık Beylerçelebi Cami’de çalışmalar başladı!

Osmancık Belediyesi tarafından yaklaşık 1 Milyon TL’ye ihale edilen Beylerçelebi Cami Restorasyonu ve Çevre Düzenlemesi Projesinin çalışmalarına başlandı.

Osmancık Beylerçelebi Cami restore edilecek!

Osmancık Belediyesi, şehrin imajına deriştirecek yatırımlara devam ediyor. İlçenin sembollerinden Merkez Beylerçelebi Cami (Büyük Cami ya da Ulu Cami) restorasyonu ve çevre düzenlemesi ihale edildi.

3. havalimanında kargo acente ofisleri için talep toplanıyor!

İGA, İstanbul Yeni Havalimanı’nda yer alacak 1.4 milyon metrekare büyüklüğündeki Kargo Şehri içindeki Gümrük Bölgesinde yer alacak üç yüz Kargo Acente ofisi için web sitesi üzerinden 29 Eylül itibari ile ön talep toplamaya başladı.

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru işlemleri!

Fiyatların 69 bin 55 TL'den başladığı projede 5 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru işlemleri...

Sema Çelebi serbest bırakıldı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yurt dışına çıkarken gözaltına alınan magazin dünyasının ünlü isimlerinden Sema Çelebi, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Sema Çelebi kaçak inşaat yaptırmak suçuyla gözaltına alındı!

İstanbul’da kaçak inşaat yaptırmak suçundan hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve yakalama kararı bulunan, magazin dünyasının yakından tanıdığı isimlerden 61 yaşındaki Sema Çelebi, Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde gözaltına alındı.

Erdal Çelebi: Darbe girişiminden en çok emlak sektörü etkilendi!

Yaşanan darbe girişimden en çok etkilenen sektörlerden birisinin emlak sektörü olduğunu ancak kötü günleri yavaş yavaş geride bıraktıklarını ifade eden BEMO Başkanı Erdal Çelebi, sektörün durumunu Bursa Sancak Gazetesi'ne değerlendirdi.

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi açıldı!

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi, Cenk Gökhan Şube Müdürlüğü'nde 380 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Bakırköy'de açıldı.

Makedonya Kebir Mehmet Çelebi Camii restore edildi!

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bulunan ve 1963 depreminde hasar gören Kebir Mehmet Çelebi Camii Türkiye'nin de desteğiyle restore edildi.

çelebi kargo Haberi

çelebi kargo

Türk sivil havacılık yer hizmetleri ve kargo&antrepo hizmetlerinin köklü ve global markası Çelebi, sahip olduğu uluslararası sertifikalara, yenilerini de ekliyor. İki kıta, 5 ülke ve 35 havalimanında yer hizmetleri ve kargo&antrepo hizmetleri veren Çelebi, Avrupa Birliği’nin yeni güvenlik uygulamalarına ilişkin birbiri ardına gerçekleştirilen denetimlerden de büyük bir başarı ile çıkıyor.


Atatürk Havalimanı’ndaki Çelebi Kargo & Antrepo ve Delhi Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı’ndaki Çelebi Delhi Cargo Management India Pvt. Ltd.’e yapılan denetlemeler sonucunda verilen RA3 sertifikaları ile birlikte, Macaristan’da Budapeşte Ferihegy Uluslararası Havalimanı’ndaki Çelebi Ground Handling Hungary Ltd. ve Almanya’da Frankfurt Havaalanı’ndaki Çelebi Cargo GmbH ile birlikte Çelebi’nin kargo&antrepo hizmeti veren tüm birimlerinin Avrupa Birliği yeni hava kargo güvenlik uygulamalarına ilişkin uyumlulukları tescil edilmiş...