28 / 03 / 2024

çelem loft satılık daire

çelem loft satılık daire

Office Pan Mimarlık'ın Çelem Loft projesi Kadıköy Suadiye'de inşa edildi. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşan projenin inşaat çalışmaları bu yıl bitti.

Bulvar Loft İncek satılık daire fiyatları!

Bulvar Loft İncek satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında tamamlanması planlanan proje Akfen İnşaat imzası taşıyor...

Marine Loft Kartal satılık!

Marine Loft Kartal satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinde tasarlanıyor. Marine Loft projesinde konutların yanı sıra 7 adet dükkana da yer veriliyor...

Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları!

Altı blokta 822 daireden meydana gelen Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Akfen İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Maltepe Sahilada satılık daire!

Maltepe Sahilada satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve loft olarak tasarlandı. Kapıcıoğlu İnşaat imzasıyla yükselen projede kişiye özel ödeme planı uygulanıyor.

Sahilada Maltepe satılık!

Sahilada Maltepe satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 loft ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Satılabilir alanı 47 bin metrekare olarak belirlenen proje Bağdat Caddesi'ne 7,3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Nurol Park Güneşli Rezidans satılık!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan proje İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor. Nurol Park Güneşli Rezidans satılık daireler 50 aya vade sağlıyor.

Bağcılar Nurol Park satılık ev fiyatları!

84 adet loft daire, 836 adet towers daire, 544 adet rezidans daireden meydana gelen Bağcılar Nurol Park satılık ev fiyatları 440 bin TL'den başlıyor.

Nurol Park Bağcılar satılık ev!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Nurol Park Bağcılar satılık ev teslimleri 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Basın Ekspres Nurol Park satılık!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan proje 9 blok şeklinde yükseliyor. Basın Ekspres Nurol Park satılık daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Güneşli Nurol Park satılık ev!

Toplam 55 bin metrekare alan üzerine yayılan projede 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daire bulunuyor. Güneşli Nurol Park satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Bağcılar Nurol Park satılık daire!

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükseliyor. Bağcılar Nurol Park satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Larus Loft satılık!

Larus Loft satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi.

Akfen İncek Loft Ankara satılık daire!

Akfen inşaat tarafından hayata geçirilen İncek Loft Konutları Ankara Gölbaşı - İncek lokasyonunda inşa ediliyor.Akfen İncek loft Ankara satılık daire fiyatları 314 TL'den başlangıç gösteriyor.

çelem loft satılık daire Haberi

çelem loft satılık daire

İstanbul’un önemli ulaşım güzergahlarından birisi olan Bağdat Caddesi, asal işlevi dışında sosyalleşme ve karşılaşma mekanı olarak da karşımıza çıkmaktadır. Sosyal sürdürülebilirliğin yanı sıra, ekonomik sürdürülebilirliğin de gerçekleşmesi için kent çapında süre gelen dönüşüm programları, söz konusu aks boyunca yoğunlaşmaktadır. Bu koşul ve olanaklar çerçevesinde, mal sahipleri ve yatırımcı firma için mevcut yapıyı dönüştürmek fikri oldukça cazip hale gelmektedir.


Bağdat Caddesi ve Öncü Sokağının kesiştiği noktada yer alan tasarım alanı, bu ulaşım ağını kullanan kent kullanıcıları için görsel ve fiziki anlamda önemli bir röper noktası teşkil etmektedir. Ek olarak yüksek gabari özelliğiyle de denizden ve kentin farklı noktalarından algılanabilir niteliktedir.


Tasarımın ana kurgusu, rantsal dönüşüm yerine sosyal ve ekolojik sürdürülebilirlik döngüsü doğrultusunda şekillenmiştir. Bu bağlamda tercih edilen pasif ekolojik sistem çözümlemeleriyle de,...