25 / 04 / 2024

çelik üretimine ara mı verilecek

çelik üretimine ara mı verilecek

ÇİB Başkanı Adnan Aslan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle sektör ihracatının Nisan'ın ilk 20 gününde yüzde 35 civarı gerilediğini belirtti...

Türkiye'nin ham çelik üretimi 14 ay sonra ilk kez arttı!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği’den ham çelik üretimine ilişkin açıklama geldi. Buna göre, Türkiye'nin ham çelik üretiminde 14 ay sonra ilk defa artış olduğu öğrenildi.

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Otomotiv devi her araçtan 32 bin dolar zarar edince üretimi azalma yoluna gidiyor

Elektrikli araç üretimine başlayan Ford, hedeflerini yakalayamadı. Ford Motor CEO'su Jim Farley şirketin elektrikli araçlardan ortalama 32 bin doların üzerinde zarar ettikleri ve elektrikli araç üretimini yavaşlatacaklarını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Arçelik’ten yılda bir gelecek kampanya! 10120 MA Çamaşır Makinesi ile beraber kurutma makinesi alana 3.500 TL indirim!

Arçelik’ten beyaz eşya alacaklara dev indirim müjdesi geldi. Arçelik, 20 MA Çamaşır Makinesi ile beraber kurutma makinesi alana 3.500 TL indirim sağlayacağını duyurdu. Gelen indirim haberinin ardından beyaz eşya almak isteyenler ürünlerin fiyatlarını araştırmaya başladı.

Arçelik’ten güneş paneli üretimi konusunda dev adım!

Sürdürülebilirlik faaliyetleri ile sektöründe lokomotif görevi gören Arçelik, yenilenebilir enerji sektöründe önemli bir yatırımı uygulamaya koyarak güneş paneli üretimine başlıyor. İstanbul Beylikdüzü’nde kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde yüksek kaliteli güneş paneli üretilecek.

Arçelik 6144 I 4 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi n11’de uzatılmış garanti ve online teslimat sigortasıyla satışta!

Beyaz eşya kategorisinde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, bulaşık makinesine ihtiyacı olan herkesin ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacak bir makine üretti. Bulaşık makinesi almak isteyenler tarafından büyük ilgi gören bu bulaşık makinesinin detayları ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Çelik ev ne kadar? Çelik evler depreme dayanıklı mı?

Türkiye'de yaşanan deprem felaketinden sonra vatandaşlar depreme dayanıklı çelik evlerin fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, çelik evler ne kadar, çelik ev kaç günde teslim edilir? İşte detaylar...

Hyundai Kona Elektrik'in nisan ayı fiyatı dikkat çekti! İşte Hyundai Kona Elektrik'in güncel fiyatı ve özellikleri!

Elektrikli otomobil üretimine ara vermeden devam eden Hyundai, Kona Elektrik modeliyle elektrikli araç satın almak isteyenlerin ilgilisi çekiyor. Bu kapsamda, Kona Elektrik'in fiyatı ve özellikleri araştırılıyor.

Hafif çelik evler sağlam mı? Çelik ev rüzgara dayanıklı mı?

Çelik evler, prefabrik evler kadar ilgi uyandıran yapılardan biridir. Bu yüzden de çelik evlere dair özellikler merak ediliyor. İşte çelik evlere dair araştırılan ayrıntılar!

49 metrekare çelik ev fiyatları ne kadar? 30 Mart 2023 fiyat listesi!

Çelik evlere dair özellikler ve bilhassa fiyat aralığı ilgi ile araştırılmaktadır. İşte bu konuda merak edilenler!

49 metrekare çelik evlerin fiyatı ne kadar? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Çelik evler, tıpkı prefabrik evler gibi merakla araştırılmaktadır. Bilhassa fiyatları merak edilmektedir. İşte çelik evlere dair araştırılan detaylar!

150 metrekare çelik ev fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi!

Çelik evlerin fiyatları tıpkı diğer betonarme yapıların metrekaresine bağlı olarak değişmektedir. İşte en çok araştırılan çelik ev metrekareleri ve onların fiyat aralıkları!

Arçelik 6155 Bulaşık Makinesi 8.784 TL! Teknik özellikleri ve detayları neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi satın almak isteyen bireyler en uygun fiyatlı ve en kaliteli bulaşık makinelerini araştırmaya devam ediyor. İşte tam da bu durumda Arçelik 6155 Bulaşık Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor.

çelik üretimine ara mı verilecek Haberi

çelik üretimine ara mı verilecek

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada nisan ayının ilk yirmi gününde çelik ihracatının yüzde 35.7 azalış ile 574 milyon dolara gerilediğini, böyle sürerse Mayıs ayında üretime ara vermek zorunda kalabileceklerini belirtti.

Sputnik News'te yer alan habere göre; Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Başkanı Adnan Aslan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle sektör ihracatının Nisan'ın ilk 20 gününde yüzde 35 civarı gerilediğini, ihracattaki düşüşün Mayıs ayında da sürmesini öngördüklerini belirtti. Reuters'ta yer alan habere göre  Adnan Aslan, yeni sipariş oluşmaması durumunda sektörün üretime ara vermek zorunda kalabileceğini de belirtti.

'Düşüş Mayıs'ta devam edebilir'

Aslan yaptığı yazılı açıklamada, çelik ihracatının yılın ilk çeyreğinde miktar bazında yüzde 10, değer bazında da yüzde 15.1 gerilediğini dile getirerek, “Nisan ayının ilk yirmi gününü incelediğimizde, çelik...