25 / 04 / 2024

Cellini Dream Wave Yuvarlak Yatak

Cellini Dream Wave Yuvarlak Yatak

Türkiye’nin masaj koltuğunda lider firması Cellini, masaj keyfini ve konforu bir arada sunan, yuvarlak tasarımıyla dikkat çeken Dream Wave yatak modeliyle rahat bir uyku özlemi çekenlerin yeni gözdesi olmaya aday

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Çin'in amiral gemisi olarak adlandırdığı otomobil modeli Türkiye'de! Merakla beklenen Voyah Dream'ın fiyatı belli oldu!

Çin’in otomotiv devlerinden biri olan Dongfeng çatısı altında bulunan Voyah, amiral gemisi olarak adlandırdığı Dream modelinin Türkiye fiyatını resmen duyurdu. 

Rayyona Dream İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rayyona Dream İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Zuluf ve Rayyona Kabulova ortaklığında kuruldu.

Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

BOSS4 İnşaat tarafından Beylikdüzü, Mermerciler Sitesi'nin hemen arkasında yükselen Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı ile satışlar devam ediyor.  

Dream Property Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Property Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohsen Bagherı tarafından kuruldu.

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okılakhon Orıpov tarafından kuruldu.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Dream Land İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dream Land İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Argon tarafından kuruldu.

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Fehim Şenol İşbilir tarafından kuruldu.

Teknosa'dan Samsung Galaxy S20FE alana JBL Wave 100TWS kulaklık hediye! İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Samsung Galaxy S20FE alana JBL Wave 100TWS kablosuz kulak içi kulaklık hediye! Peki, Teknosa'da Samsung Galaxy S20FE fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Alya Dream fiyat listesi 2022!

Alya Dream fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Peki Alya Dream fiyat listesi 2022 ne kadar? Alya Dream fiyatları ne kadar? İşte Alya Dream fiyat listesi 2022...

Alya Dream nerede? Metrekaresi 18 bin TL'ye!

Boss4 Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya Dream'de satışlar başladı. Peki Alya Dream nerede yer alıyor? Alya Dream nerede inşa ediliyor? İşte konuyla ilgili merak edilen detaylar...

Alya Dream geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Boss4 Gayrimenkul, Beylikdüzü’nde inşa ettiği Alya Dream projesiyle yatırımcılarına huzurlu bir yaşam sunuyor.

Cellini Dream Wave Yuvarlak Yatak Haberi

Cellini Dream Wave Yuvarlak Yatak

Cellini Dream Wave modeli, yatak odasında da masaj keyfini yaşamak ve mobilyada farklı dizaynları sevenler için özel olarak tasarlandı.


Cellini Dream-Wave, masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırdığı için hücrelerin canlanmasına, böylece kullanıcının daha sağlıklı bir vücuda sahip olmasına yardımcı oluyor. Kullanıcılara rahatlık sunmak adına tasarlanmış üründe bulunan hava yastıkları ve vibrasyon sistemi sayesinde tüm bedene masaj uygulanabiliyor.


Cellini Dream Wave’in elektrikli olarak pozisyon ayarı yapılabilen yatak karyolası sistemi ile sırt veya ayak kısmı aşağı ve yukarı olarak istenilen açıda ayarlanabiliyor. Cellini Dream-Wave oturuş veya yatış pozisyonunu milimetrik olarak ayarlayarak, masaj severlerin kitap okurken ya da televizyon seyrederken de rahat etmesini sağlıyor.

İki ayrı yatak ve bazadan oluşan Cellini Dream Wave’de, yatış pozisyonları farklı olarak ayarlanabiliyor. Baskı alanı oluştuğunda yükü bütün alana dağıtana kadar...