23 / 04 / 2024

Cem Kara çatalca

Cem Kara çatalca

İstanbul'un en büyük rüzgar enerji santrali olması düşünülen, Çatalca'da İhsaniye, Karamandere, Belgrat, Çiftlikköy, Gümüşpınar Mahallelerini etkileyecek olan rüzgar enerji santralinin ÇED Raporu halk toplantısı İhsaniye'de yapıldı.

Cem Kara kimdir?

Cem Kara, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Çatalca Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Çatalca Belediye Başkan adayı Cem Kara kimdir? İşte Cem Kara'nın biyografisi...

Çatalca'daki Cem Kara Yaşam Vadisi'nin inşaatı hız kesmiyor!

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ilçede hizmet seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini sürdüren Cem Kara’nın ismini verdiği Cem Kara Yaşam Vadisi’ni hızlıca inşa ettiriyor. 

Çatalca İzzettin Mahallesi Sosyal Tesisi açıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından hayata geçirilen çok amaçlı "İzzettin Mahallesi Kırım Türkleri Sosyal Tesisleri", hizmete açıldı.

Çatalca'nın imar sorunu çözülecek!

Çatalca Belediye Başkanı ve CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Cem Kara, seçim startını verdikten sonra her akşam bir mahallede vatandaşlarla buluşuyor.

Çatalca Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı yapıldı!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2018 yılı Temmuz ayı toplantısının 1'inci birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başkanlığında gerçekleşti.

Cem Kara: Çatalca'daki 8 parseli belediyemize kazandırmak istiyoruz!

Çatalca Belediye Meclisi’nin 2018 yılı Şubat ayı birinci oturumu bugün saat 10.30'da, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. İşte gündem maddeleri...

Çatalca Belediyesi 2018'in ilk toplantısını yaptı!

Çatalca Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başkanlığında yapıldı.

Çatalca Akalan Atatürk İlk ve Ortaokulu açıldı!

Çatalca’nın Akalan Mahallesi’ne Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından 46 gün gibi kısa bir sürede inşa ettirilen Akalan Atatürk İlk ve Ortaokulu açıldı.

Çatalca'da çarpık yapılaşmaya yer yok!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Çatalca hakkında samimi açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Çatalca'da araziler değerini bulacak mı?

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, kamulaştırma konusunda hala belirsizlik olduğunu söyledi. “Arazilerimiz kamulaştırılırken değerini bulacak mı?” sorusunu soran Kara, “Dedelerimizden kalan bu toprakların ekonomik olarak karşılığı verilecek mi?” ifadelerini kullandı.

Çatalca'ya otopark neden yapılmadı?

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, "Çatalca'da 10 seneden beri yer altı otoparkı yapacaklar. Bu onların görevi. Bu otopark için 3 milyon TL'den fazla bir para direk hesaba yatırıldı. 2007 yılında projelendirdiler. Parayı almalarına rağmen hala yapmadılar." dedi.

Cem Kara'dan Çatalca'daki KİPTAŞ mağdurlarına sert cevap!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, KİPTAŞ Mağdurlarına yönelik açıklamalarda bulundu. Çatalca Belediye Meclisi Ocak Ayı oturumunda Kiptaş ile ilgili soru soran AK Partili Meclis Üyesi Hüseyin Kahya'nın sorusunu cevapladı.

Çatalca Belediye Meclisi 6 Şubat'ta toplanacak!

Çatalca Belediye Meclisi Ocak Ayı 2. Birleşimi, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Başkanlığında, gündem maddelerini görüşmek üzere 06-01-2017 Cuma günü saat 10.30’da Belediye Meclis Salonu’nda toplandı.

Çatalca Belediyesi'nden KİPTAŞ açıklaması!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın AK Partili Meclis Üyelerince gündeme getirilen KİPTAŞ Mağdurlarına yönelik açıklaması sert oldu.

Cem Kara çatalca Haberi

Cem Kara çatalca

Ulusal basında bir hayli geniş yankı bulan ve 88 adet rüzgar tribünü ile İstanbul'un en büyük rüzgar enerji santrali olması düşünülen, Çatalca'da İhsaniye, Karamandere, Belgrat, Çiftlikköy, Gümüşpınar Mahallelerini etkileyecek olan rüzgar enerji santralinin Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) Raporu halk toplantısı İhsaniye'de yapıldı.


Çatalca'da imar planları, Çatalca Belediyesi'nin çalışmaları, tarım ve hayvancılık ile ilgili gelişmeler gibi her konuda Çatalca insanına en doğru bilgiyi vermeyi hedefleyerek faaliyetleri de böyle yürüten Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da davet edilmemesine rağmen toplantıdaydı.

"İnsanlarımız çalı bile kesemezken, elektrik santrali için ağaç mı kesilecek?"


Kurulacak olan rüzgar enerji santralleri ile ormanlık alanlarda ağaçların kesileceğini söyleyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, toplantıda; “Çatalca'ya firma tarafından ne gibi katkı sunulacak, Çatalca Belediye Başkanı olarak ilçe insanımın hakkını sonuna kadar koruyacağım....