28 / 03 / 2024

Çatalca'daki Cem Kara Yaşam Vadisi'nin inşaatı hız kesmiyor!

Çatalca'daki Cem Kara Yaşam Vadisi'nin inşaatı hız kesmiyor!

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ilçede hizmet seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini sürdüren Cem Kara’nın ismini verdiği Cem Kara Yaşam Vadisi’ni hızlıca inşa ettiriyor. 



Göreve geldiği günden itibaren vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda Çatalca’nın geleceğini şekillendirecek değişim ve gelişim projelerini hayata geçiren Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, başladığı her çalışmayı yakından takip ediyor ve hızla tamamlanmasını sağlıyor.

Çatalca Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; Eşekçi Deresi ismiyle bilinen bölgede ilçe sakinlerimiz için yepyeni bir yaşam alanı inşa etmek amacıyla harekete geçen Mesut Üner, işe ilk önce bölgenin ismini değiştirerek başladı.

Cem Kara Yaşam Vadisi adıyla vatandaşlarımıza hizmet sunucak alanda; çocuklarımız için macera parkı, oyun alanları, çim amfi, şelale, spor aletleri, aydınlatma, ağaçlandırma, çiçeklendirme ve şehir mobilyaları bulunacak. Ayrıca bölgenin üst tarafında kalan Göçmenler Sokağına seyir terası şeklinde bir park alanı da inşa ediliyor. 

Tek Derdimiz Vatandaşlarımıza En İyi Hizmeti Vermek

Çalışmaları yerinde inceleyen ve titizlikle takip eden Mesut Üner, Cem Kara Yaşam Vadisi’nin hızlıca yapılarak bitirilmesi talimatını verdi.  

Ekipler tarafından hummalı çalışmalar devam ederken, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, "Tek derdimiz vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek, çocuklarımız, gençlerimiz için Çatalca’mızı geleceğe en iyi şekilde taşımak. Bu nedenle İlçemizde birçok projemizi hayata geçirdik. Yeni projemiz olan Cem Kara Yaşam Vadimizi hızlı bir şekilde yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Cem Kara Başkanımızın ismini çocuklarımız için macera parkının, oyun alanlarının, çim amfinin, şelalenin, spor aletlerinin, aydınlatmaların yer aldığı ağaçlarla ve çiçeklerle donatılmış böylesine güzel bir alanda yaşatmanın mutluluğunu tüm Çatalca hep birlikte yaşayacağız. Bizlerden destek ve güvenini esirgemeyen, her zaman yanımızda olan değerli hemşehrilerimiz için ve ilçemizde yıllar sonra dahi kullanılacak alanlar oluşturmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bizler için durmak yok, devam eden çalışmalarımız yanında birçok yeni çalışmamızda başlayacak" açıklamasında bulundu. 

Bir Yandan Projeler Devam Ederken Diğer Yandan Yeni Projelerin Startı Veriliyor

Mesut Üner tarafından Çatalca’nın birçok noktasında aynı anda hayata geçirilen çalışmalarla; bir yandan ilçemize yakışan bir Cumhuriyet Meydanı, vatandaşlarımızın ailece keyifle vakit geçirebilecekleri, göletiyle, havuzlarıyla huzur bulacakları, dinlenebilecekleri, etkinlikleri takip edebilecekleri bir yaşam alanı olan yemyeşil Millet Bahçesi, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, spor karşılaşmalarına ev sahipliği yapacak büyük bir stadyum, mahalle meydanlarımız gibi çalışmalar sürerken, yaşam alanları, parklar, sosyal tesisler gibi yeni proje ve çalışmalar için de harekete geçiliyor. 

Kayseri Erciyes'e modern misafirhane inşaatı!


Geri Dön