26 / 04 / 2024

cem muratoğlu

cem muratoğlu

Sanayi Bakanlığı tüketiciden kredinin yeniden yapılandırılmasında ek ücret talep edilemeyeceğine dair ifadeyi bankaların talebi üzerine ilgili tebliğden çıkardı. Kredi yapılandırmasında taraflar anlaşabilirse ek bir maliyetle borcun kalan vadesi uzatılabi

Ekonomistlerden endişe verici tahminler: Dolarkuru 25 TL'ye ulaşabilir, kıyamet kopacak!

Ekonomist Remzi Özdemir'in dolar kurunun 25 TL olabileceği yönündeki açıklamasının ardından, Murat Muratoğlu ekonomide kıyametin kopacağını söyleyerek dövizi ve evi olanlara uyarıda bulundu. Detaylar haberimizde...

Ünlü ekonomist herkesi ikaz etti! Bu habere bakmadan yatırım yapmayın

Popüler ekonomist Remzi Özdemir'in dolar kurunun 25 TL'ye yükselebileceğine dair açıklamasının akabinden, Murat Muratoğlu dövizi ve evi olanlara seslenerek ekonomide kıyametin kopacağını ifade etti.

Dolar kuru Kapalıçarşı’da 19 lirayı geçti mi? Çok konuşulacak iddia!

Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında yabancı yatırımcının Türkiye’ye neden gelmediğini masaya yatırdı.

Ünlü ekonomist TOGG'un kaç TL'den satılacağını açıkladı!

Ekonomist Murat Muratoğlu, TOGG'un fiyatı için 1 milyon TL bandında bir rakam beklediğini söyledi.

Türkiye’ye 55 milyar dolar nereden gelecek? Büyük iddiayla ilgili ekonomist Murat Muratoğlu’ndan çarpıcı açıklamalar

Sözcü Gazetesi yazarı ünlü ekonomist Murat Muratoğlu son yazısında Türkiye’ye yurt dışından 55 milyar dolar geleceği iddiasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Ekonomist Murat Muratoğlu 18 liraya doğru ilerleyen doları düşürmenin tek formülünü açıkladı

Dolar adım adım 18 liraya doğru giderken ünlü ekonomist Murat Muratoğlu doları düşürmenin tek formülünü açıkladı.

'Her şeye para var emeklinin bayram ikramiyesine yok' eleştirisi! Bakan Bilgin'in açıklaması ne anlama geldi?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emekli bayram ikramiyesine zam yapılmayacağını ikramiyelerin 28-29 Nisan'da hesaplara yatacağını söyledi. Bakanın açıklamasına ekonomistler tepki gösterdi. Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu, 'Her şeye para var ama.." dedi

Byf Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Byf Gayrimenkul Anonim Şirketi Kağıthane’de   2 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Cem Boyvadaoğlu tarafından kuruldu.

Denteste Medikal Turizm Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denteste Medikal Turizm Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sinan Cem Çepeloğlu tarafından kuruldu.

Ev fiyatları neden yükseliyor? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Murat Muratoğlu bugünkü köşesinde, yükselen ev fiyatlarının artışında yatan sebebi kaleme aldı.

Kanal İstanbul'a hangi banka kredi verecek?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Murat Muratoğlu bugünkü köşesinde Kanal İstanbul projesinin finansmanını kaleme aldı.

Ral Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ral Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Muratoğlu ve Kasım Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli atıldı!

Başakşehir’de hayırseverlerin desteğiyle inşaatına başlanan Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun da katılım sağladığı törenle atıldı.

cem muratoğlu Haberi

cem muratoğlu

 

Sanayi Bakanlığı'nın 29 Eylül 2007'de açıkladığı tebliğin taslağında yer alan, "kredisini yeniden yapılandırmak isteyen tüketicinin herhangi bir ücret ödemeyeceği" ifadesi, bankaların talebi üzerine metinden çıkartıldı.

Buna göre bankalar konut kredisini yeni bir ödeme planına göre şekillendirmek isteyen müşterisinden, mevcut krediyi kapatması için yüzde 2 erken ödeme cezasının yanında yeni açacağı kredi için ek masraflar isteyebilecek. Akbank Bireysel Kredileri Grup Başkanı Cem Muratoğlu, bankaların kredi yapılandırmasında bir maliyetle karşılaştığı için bu masrafları talep etmesi gerektiğini belirterek "Daha önce de pek çok banka bu masrafı tüketiciden alıyordu, tebliğle beraber bu netlik kazanmış oldu" dedi.

Sanayi Bakanlığı'nın konut kredilerinin yeniden yapılandırılmasına ilişkin tebliği, konut kredisi kullanan tüketicinin dilediği takdirde kendi bankası veya bir başka...